Online webinar

Bæredygtighed i rådgivervirksomheder

Som rådgiver, hjælper man ofte sine kunder med den bæredygtige omstilling, men hvad gør rådgiverbranchen selv internt i egne virksomheder? Forstå udfordringer, fokusområder og løsningsmuligheder i rådgivervirksomheder.

Foto: Getty Images

Få svar på

På dette webinar ser vi indad i branchen på hvad rådgivervirksomhederne selv gør, i stedet for hvordan de hjælper deres kunder. 
Du får inspiration til konkrete initiativer og værktøjer til hvordan du internt kan arbejde med bæredygtighed i din virksomhed. 

Hør hvordan Arkitektvirksomheden JJW beskæftiger sig med bæredygtighed, fra adfærdsændringer blandt medarbejdere til udviklingen af eget CO2-rapporteringsværktøj. 

Få konkrete tips og værktøjer til f.eks. policies og indkøb, som du allerede kan overføre til din virksomhed i morgen, fra Designbureaet Urgent.Agency. 

Målgruppe

Webinaret er til dig, som er rådgiver, der arbejder med eller interesserer sig for bæredygtighed. Det vil særligt være relevant for små og mellemstore rådgivervirksomheder. 

Referenceliste

Gense webinaret her

Oplægsholdere

 • JJW Arkitekter

  Administrerende direktør Mette Seiding & Bæredygtighedschef Martin Oddershede

  Mette har en baggrund som arkitekt, partner og leder i en række arkitektvirksomheder, og har stor erfaring i ledelse af partnerejede rådgivningsvirksomheder. Mette initierede i 2019 at JJW blev B Corp certificeret, og drev certificeringsprocessen i 2020.

  Martin har en baggrund som diplomingeniør i Bygningsdesign og omfattende efteruddannelser inden for bæredygtighedsområdet. Som underviser og oplægsholder på bæredygtighedskurser og konferencer, har Martin en bred og indgående viden om bæredygtighed og grøn omstilling. Martin har det samlede ansvar for JJWs bæredygtighedsaktiviteter i virksomhedens rådgivning og drift, og for sammenhængen mellem de to. Martin står i spidsen for JJWs B Corp recertificering i 2023.

  JJW Arkitekter
 • Urgent.Agency

  Administrerende direktør, Emilie Holm Sandholdt

  Emilie leder tværfaglige kreative organisationer samt nationale og internationale kultur- og brandingprojekter og har arbejdet med kunder som bl.a. Novo Nordisk, Nobel Fonden, DTU, Det Kongelige Akademi og COWI. Hun er uddannet Designleder fra SDU og University of California, Berkeley og har desuden en diplomuddannelse i Bæredygtig Ledelse fra Det Kongelige Akademi. Siden 2019 har hun været med til at forme og drive Urgent.Agencys sociale- og CO2 reducerende indsatser.

  Urgent.Agency