Rådgivernes bæredygtighedsuddannelse

DI Rådgiverne holder i samarbejde med Mannaz et kursusforløb for rådgivere om bæredygtighed og due diligence. Er du rådgiver og har brug for et brush up, eller vil du opdateres på bæredygtighedsdagsordenen - så følg med her.

Hvorfor denne uddannelse? 

Frem mod 2030 bevæger penge og regulering sig i retning af bæredygtighed. Men samtidig stiller de økonomiske incitamenter og lovgivningen krav til virksomheder og organisationer. Her bliver rådgiverrollen afgørende, fordi virksomheder og organisationer kommer til at få brug for hjælp til at lykkes.  
Både bæredygtighedsdagsagendaen generelt og ESG-rapportering specifikt kræver samarbejde mellem flere ekspertiseområder. Måske har organisationen selv nogle af kompetencerne, der er behov for, men der vil typisk være brug for nogle, som har mere erfaring på andre områder. 

Denne afvejning kræver, at bæredygtighedsrådgivere skal kunne håndtere kompleksitet for at skabe løsninger. Samtidig kræver det, at rådgivere forstår og kan spotte, hvor de skal bruge hjælp udefra. 

Dette forløb af masterclasses og webinarer giver deltagere værktøjerne til at udfylde rådgiverrollen ift. bæredygtighed af eksperter og casevirksomheder. 
Kompetenceudviklingsforløbet fungerer både som et samlet forløb af masterclasses og webinarer, men webinarerne kan også tages særskilt efter behov. 
Hver masterclass kombinerer vigtige perspektiver og erfaringer fra eksperter og casevirksomheder.

Lær om due diligence, de nye regler og standarder om ikke-finansiel rapportering. Hvad står ESG, SDG, CSR og GHG for? Hvad ligger der i SBTi? Hvordan undgår du greenwashing? Hvad er en mangfoldig arbejdsplads og hvordan kan du arbejde med lighed og inklusion?

Uddannelsen er relevant for  hele  rådgiverbranchen: 
Arkitektvirksomheder, managementkonsulenter, it-rådgivere, kommunikations-, PR- og PA-rådgivere, revisorer, advokater, designvirksomheder m.fl.