Online webinar

Bæredygtighed i fødevareindustrien

Forstå udfordringer, fokusområder og løsningsmuligheder i fødevareindustrien. Kom med til gratis webinar.

Foto: Getty Images

Få svar på

Næsten alle virksomheder og brancher rammes af de nye EU krav og regelsæt om bæredygtighed, som er vedtaget eller er på vej, men fødevareindustrien er særligt hårdt ramt.
Det er bl.a. regler for bæredygtighedsrapportering, skovrydningsfrie produkter, due diligence, tvangsarbejde.
Dertil kommer en række krav om udvidet producentansvar samt regler for emballage og emballageaffald.
Sidst, men ikke mindst, så er der også EU-regler på vej om grønne anprisninger – samtidig med at vi i Danmark skal have vores eget klimamærke på fødevarer.

Synes du også, at det er svært at følge med og få overblikket?

Vi vil i dette webinar forsøge at forklare, hvordan vi forventer at kravene rammer danske fødevarevirksomheder, og hvor vi ser de største udfordringer.

Målgruppe

Webinaret er til dig, som er rådgiver, der arbejder med eller interesserer sig for bæredygtighed i fødevareindustrien. Du vil få et samlet overblik over rammer for bæredygtighed, blandt andet lovgivningsmæssige rammer, samt muligheder og udfordringer i branchen.

Gense webinaret her

Oplægsholder

  • Bæredygtighed i fødevareindustrien

    Chefkonsulent, Rikke Bekker Henriksen

    Rikke Bekker Henriksen er ansat som chefkonsulent i DI Fødevarer. Rikke er specialist indenfor kvalitet, fødevaresikkerhed, miljø, CSR og laboratoriedrift i fødevarebranchen.