Bæredygtighed i fødevareindustrien
Forstå udfordringer, fokusområder og løsningsmuligheder i fødevareindustrien. Kom med til gratis webinar.
Få svar på
Næsten alle virksomheder og brancher rammes af de nye EU krav og regelsæt om bæredygtighed, som er vedtaget eller er på vej, men fødevareindustrien er særligt hårdt ramt.
Det er bl.a. regler for bæredygtighedsrapportering, skovrydningsfrie produkter, due diligence, tvangsarbejde.
Dertil kommer en række krav om udvidet producentansvar samt regler for emballage og emballageaffald.
Sidst, men ikke mindst, så er der også EU-regler på vej om grønne anprisninger – samtidig med at vi i Danmark skal have vores eget klimamærke på fødevarer.
Synes du også, at det er svært at følge med og få overblikket?
Vi vil i dette webinar forsøge at forklare, hvordan vi forventer at kravene rammer danske fødevarevirksomheder, og hvor vi ser de største udfordringer.
Målgruppe
Webinaret er til dig, som er rådgiver, der arbejder med eller interesserer sig for bæredygtighed i fødevareindustrien. Du vil få et samlet overblik over rammer for bæredygtighed, blandt andet lovgivningsmæssige rammer, samt muligheder og udfordringer i branchen.