31.01.22 Turisme, Kultur & Oplevelser Blog

Nu ser vi fremad

Dagen i dag markerer begyndelsen på en ny tid. En post-corona tid. Fra og med i dag fjernes alle restriktioner, og det er i sandhed en glædens dag. Nu kan vi se fremad, lægge planer og begynde at eksekvere på alle de muligheder, ideer og initiativer, som er blevet bremset af to års pandemi.

I har mere end nogen anden branche været tvunget til at holde for. Det er imponerende, hvad I har håndteret af modgang og udfordringer. Nu er det heldigvis så småt tid til at pakke kriseberedskaberne sammen og finde fremtidsplanerne frem igen. Meget er gået tabt i de forgange år, og det er ikke gjort med blot at fjerne restriktionerne. 

Der er brug for en kickstart af den danske turisme- og oplevelsesindustri. Vi skal vinde gæsterne tilbage – og gerne mere til. Vi skal styrke rammebetingelserne og vores konkurrenceevne, sikre fornyede investeringer i branchen, stimulere det indenlandske turisme- og kulturforbrug, og vi skal være agile. 

I DI Turisme & Oplevelse har vi netop lagt sidste hånd på den strategi, der skal sikre, at Danmark skal være nordens mest attraktive destination for både erhvervs- og ferieturister samt være foregangsland for et aktivt kultur- og oplevelsesforbrug på tværs af geografiske og sociale skel. Den nye strategi og de medfølgende initiativer foldes ud i de kommende måneder, og omdrejningspunktet vil være den enorme værdi, I skaber i det danske samfund. 

Danmark har nogle af verdens mest entreprenante og kompetente virksomheder indenfor oplevelse og turisme. Branchen er en styrkeposition for Danmark og har stor betydning for vækst og beskæftigelse i hele landet. Det er fællesskab, det er oplevelser, det er nye indtryk og udvikling, og det er sammenhængskraft. Vi er et vigtigt eksporterhverv for dansk økonomi, og vi er Danmarks ambassadører. Det skal anerkendes, italesættes og supporteres. 

I er som altid mere end velkommen til at tage fat i os med spørgsmål, indspark og andet. 

De bedste hilsner 

Maria Krüger Torp 

Maria Krüger Torp

Maria Krüger Torp

Chef for DI Turisme & Oplevelser

  • Direkte +45 3377 3464
  • Mobil +45 2625 6230
  • E-mail mkto@di.dk

Relateret indhold