Diversitetsløftet har banet vejen frem for FRIDAY

Op til sommeren 2023 underskrev FRIDAY Diversitetsløftet. Med en workshop faciliteret af DI om hvor og hvordan FRIDAY kunne begynde med at sætte ind i forhold til at skabe en mere divers og inkuderende arbejdsplads er de første strategiske skridt taget til at arbejde aktivt med dagsordenen.

FRIDAY er et kommunikationsbureau, der lever af at rådgive andre virksomheder. For dem er det vigtigt, at spejler den kundekreds, som de skal levere rådgivningsydelser til. Derfor har de også tilsluttet sig Diversitetsløftet. Ikke bare fordi, at det diversitet og inklusion er det rigtige at gøre. Men også fordi, at det er nødvendige parameter at kigge ind i, hvis virksomheden skal stå godt i forhold til at kunne tiltrække både kunder og arbejdskraft fremadrettet.

FAKTA

DI’s Diversitetsløfte – Alle talenter i Spil

 For at hjælpe udviklingen på vej henimod mere diversitet, inklusion og ligestilling i dansk erhvervsliv, har DI søsat Diversitetsløftet.

Vi opfordrer alle virksomheder til at tilslutte sig løftet, der kommer med en invitation og værktøjer til konkret handling. Når virksomheder tilslutter sig, får de adgang til:

  • Måltalsworkshop: Virksomheder får hjælp til at fastsætte mål for kønsdiversitet, der er relevante for deres egen situation.
  • Netværk: Som medlemmer får virksomheder adgang til et værdifuldt netværk af ligesindede organisationer, der arbejder aktivt med diversitet og inklusion.
  • Sparring: DI's eksperter står klar til at rådgive og sparre med virksomhederne baseret på deres specifikke udfordringer og mål.
  • Værktøjer: Virksomheder klædes på med de nødvendige værktøjer til at udvikle og implementere en strategisk tilgang til kønsdiversitet.
  • Webinarer og kurser: Medlemmer inviteres til aktuelle webinarer og kurser, hvor de kan få indblik i de nyeste trends, lovgivning og bedste praksis.
  • Benchmarking og analyser: Adgang til branchebenchmarkingdata og de seneste analyser inden for kønsdiversitet.

 

Relateret indhold