Foto: DI

19.06.23 ATL Nyheder

Jørn Skov ny formand for DI Transport

Ordentlige rammevilkår for transportbranchen ligger højt på ønskelisten for den nyvalgte formand for DI Transport, Jørn Skov, der er adm. direktør i Danske Fragtmænd. Han afløser adm. direktør i Abildskou A/S, Jess Abildskou.

DI Transport afholdt i sidste uge generalforsamling i Industriens Hus. På det efterfølgende konstituerende bestyrelsesmøde blev Jørn Skov, adm. direktør i Danske Fragtmænd A/S, valgt som ny formand for DI Transport. Han afløser Jess Abildskou, adm. direktør i Abildskou A/S, der efter eget ønske havde valgt at nedlægge sit formandshverv. Jess Abildskou fortsætter i bestyrelsen.

ATL formand bakker op

ATL’s formand, Henrik Tofteng, er glad for valget af Jørn Skov.

Transportbranchen er blandt de brancher, hvor den internationale konkurrence er allerhårdest. Derfor er der brug for ordentlige og gode rammevilkår, så branchen også kan være konkurrencedygtig i fremtiden.  Det arbejde ser jeg frem til i tæt samarbejde og dialog med medlemmerne, så vi også i fremtiden kan drive gode transportforretninger og skabe arbejdspladser i Danmark, siger den nyvalgte formand for DI Transport, Jørn Skov.
Der er ingen tvivl om, at DI Transport har sikret sig endnu en meget kompetent formand. Jørn kender transportbranchen indefra og ud og ved, hvad det er for nogle udfordringer, som vejgodstransporten står overfor. På den måde er jeg sikker på, at han vil være med til at varetage ATL’s medlemmers interesser på både kort og lang sigt, siger Henrik Tofteng, der samtidig retter en tak til den tidligere formand, Jess Abildskou for at kæmpe transportvirksomhedernes sag i en svær tid, herunder i corona-perioden.

I forbindelse med generalforsamlingen blev der i alt valgt tre nye medlemmer til bestyrelsen. De nye medlemmer er foruden Jørn Skov, Simon C. Bergulf fra Group Repr. Europe Public and Regulatory Affairs, Mærsk A/S og Søren Nørgaard Thomsen, CEO Blue Water Shipping.

DI Transports bestyrelse ser efter generalforsamlingen 12. juni 2023 således ud:

Jørn Skov, Danske Fragtmænd A/S

Jess Abildskou, Abildskou A/S,

Jan Hessellund, Billund Lufthavn A/S

Lars Wigelstorp Andersen, SAS A/S

Henrik Carstensen, Grenaa Havn A/S

Oliver Gesche, DB Cargo Scandinavian A/S

Jens Boe Jacobsen, Arriva Danmark A/S

Jesper Nørgaard, J. Nørgaard Petersen A/S

Anne Kathrine Steenbjerge, Ancotrans A/S

Simon C. Bergulf, Mærsk A/S,

Søren Nørgaard Thomsen, Blue Water Shipping

Astrid Donnerborg, Aarhus-Horsens Taxa

Gustav Jakobsen, Schultz Shipping A/S

Lars Saltoft Kristoffersen, DSV Transport A/S

Henrik Ringskær, SPF-Danmark A/S

Peter Therkelsen, H.P. Therkelsen A/S

Jens Visholm, DSB

Ib Gregers Boers, DitoBus Linjetrafik A/S

Relateret indhold