FOTO: www.noaredington.dk

12.06.23 ATL Nyheder

Oplev Noa Redington på ATL’s årsdag

Her vil TV2 News’ politiske kommentator blandt andet gøre rede for SVM-regeringens første tid.

Med rolig stemme og en politisk hukommelse på størrelse med en jumbojet. Det er nok sådan de fleste kender Noa Redington, når han uge efter uge hjælper seerne på TV2 News eller læserne på Politiken med at holde styr på, hvad der er op og ned på landets politiske scene.

Til september kommer han så forbi Industriens Hus for at give ATL’s medlemmer en aktuel status på den politiske situation og hvad den betyder for transportsektoren.

Det bliver spændende, hvordan han udlægger SVM-regeringens første tid og hvordan han ser den nærmeste fremtid for dansk politik, siger branchedirektør Lars William Wesch.

Spindoktor for Helle Thorning

Noa Redington er født i Stockholm i 1971 og har over 30 års erfaring med politik, da han som bare 15-årig startede sit politiske engagement som medlem af bestyrelsen for Landsorganisationen af Elever (LOE). Siden blev han uddannet i Statskundskab og har bl.a. arbejdet som redaktør på flere nyhedsmedier, herunder Weekendavisen og Ugebrevet Mandag Morgen. Mest kendt blev han dog nok, da han fra 2008 til 2015 var særlig rådgiver for tidl. statsminister Helle Thorning-Schmidt og dermed var med helt inde i centrum af det politiske maskinrum i Danmark. I dag arbejder han som politisk kommentator på TV2 News og Politiken.

Tilmeld dig årsdagen her

Relateret indhold