Fotokredit: Bilbranchen

10.05.22 Bilbranchen Nyheder

Den økonomiske usikkerhed set fra helikopterperspektivet

Over 300 har tilmeldt sig Bilbranchens årsdag, og de kan alle glæde sig til at opleve Tine Choi Danielsen, der på dagen ser nærmere på den økonomiske situation, og hvad den har af betydning for forbrugerne og bilbranchen.

I kraft af efterveerne fra coronakrisen og krigen i Ukraine er usikkerheden på verdensmarkedet rekordstor, og de økonomiske fremskrivninger har på kort tid ændret sig. I stedet for masser af frie midler mødes forbrugerne nu af rekordhøje priser og inflationsrater.

Det vil uomgængeligt have en indvirkning på forbrugernes investeringslyst- og muligheder, og deraf få betydning for bilbranchen, i den kommende tid.

For at gøre branchen klogere på, hvad der kan være i vente, har Bilbranchen inviteret chefstrateg Tine Choi Danielsen fra PFA, ind til at kigge i den økonomiske spåkugle og afkode den for deltagerne.

Tine Choi har igennem mange år som seniorstrateg og chefanalytiker i både Nordea og Nykredit og som Chief Strategist hos Danske Bank beskæftiget sig med investeringsområdet, inden hun i marts 2019 kom til PFA. Hos PFA er hun med til at lægge strategien for, hvordan PFA forvalter kundemidler for mere end 500 mia. kr. og står for de faglige leverancer, som PFA bygger sin investeringsrådgivning og anbefalinger op på.

Tine har derfor et stort og kyndigt overblik over den verdensøkonomiske tilstand, og vi glæder os til at tage imod hende.

Husk, at vi slår dørene op til årsdagen den 17. maj i Industriens Hus fra kl. 12.00, hvor der er registrering og frokostbuffet.

Få overblikket

Årsdagsprogrammet
Claus Dahlbom Hansen

Claus Dahlbom Hansen

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3334
  • Mobil +45 2051 3733
  • E-mail cldh@di.dk

Relateret indhold