Fotokredit: Bilbranchen

04.04.23 DI Bilbranchen Nyheder

Bilbranchens årsdag 2023: Tilmeldingen er åben

På årsdagen tager vi fat på de emner, som optager og vil komme til at optage vores medlemmer – og du kan nu tilmelde dig og dine kolleger til branchens vigtigste dag.

I sidste uge sendte vi invitationer ud til alle medlemmer og samarbejdspartnere til Bilbranchens årsdag 2023 – Business as Unusual, der afholdes torsdag den 11. maj i Industriens Hus i København. Og du kan stadig nå at få en plads til dig og din kollega.

På årsdagen tager vi atter hånd om de emner og udfordringer, som løbende præger vores foranderlige branche, for at klæde medlemmerne på til at kunne se mulighederne og forretningspotentialerne.

Årsdagen starter i helikopteren, hvor Berlingskes økonomiske redaktør, Ulrik Bie, giver os en status på den økonomiske situation. Herefter får vi besøg fra Norge, hvor den adm. direktør for Norges Bilbransjeforbund, Stig Morten Nilsen, sammen med konsernsjef Per Helge Gumpen, Gumpen Auto AS, vil give os et dybdegående indblik i de nyeste salgs- og eftermarkedserfaringer på elbilområdet i vores naboland.

Derefter kommer Bent Dalager, Nordic Head of NewTech hos KPMG Danmark, på scenen, som vil vise os mulighederne for at gøre kunstig intelligens (AI) til en håndgribelig digitaliseringsmulighed i bilbranchen. Og til sidst vil USA's absolut største marketingsekspert på bilområdet, CEO og medstifter af Constellation, Diana Lee, fortælle, hvordan bilproducenternes fremtidige distributionsstrategier vil påvirke bilforhandlerleddet og hvilke strategier, forhandlerne kan anvende at sikre deres fremtid.

Thomas Møller Sørensen

Thomas Møller Sørensen

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 3383
  • Mobil +45 2684 3014
  • E-mail tms@di.dk

Relateret indhold