04.04.23 DI Bilbranchen Nyheder

Mød Constellation – USA's førende kreative marketingvirksomhed for bilbranchen

Send din marketing- eller salgsansvarlige afsted til seminar og få indsigt i fremtidens digitale marketing inden for bilområdet. Seminaret afholdes om formiddagen inden Bilbranchens generalforsamling og årsdag.

Diana Lee, Co-Founder & CEO for Constellation, USA's førende marketingsbureau i den amerikanske bilindustri, kommer til Danmark og deltager på Bilbranchens årsdag i Industriens hus.

Her vil hun om formiddagen inden sin præsentation på årsdagen give medlemmerne en unik mulighed for at opleve Diana og hendes virksomhed Constellation på nært hold. Under seminaret vil Diana præsentere sin virksomhed og dele ud af sin enorme ekspertise inden for ’state of the art’ digital markedsføring for bilproducenter- og forhandlere.

Seminaret henvender sig til medlemsvirksomhedernes marketing- og salgsansvarlige. Tilmelding skal ske senest den 3. maj 2023, og evt. tilmelding til generalforsamling og årsdag foregår separat.

Se det fulde program og tilmeld dig seminaret her

Tilmeld dig

Om Constellation

Constellation er et digitalt marketingsbureau og SaaS-selskab (Software as a Service) med mere end 80 medarbejdere i New York, Los Angeles og Detroit. Constellations revolutionerende software er i stand til at lancere og administrere super målrettede bilannoncer i stor skala. Constellation har forandret måden, amerikanske bilfirmaer og forhandlere kan ramme deres kunder på. Diana har mere end 30 års erfaring i bilindustrien, og kunderne tæller bl.a. BMW, Jaguar, Land Rover og Volkswagen.

Claus Dahlbom Hansen

Claus Dahlbom Hansen

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3334
  • Mobil +45 2051 3733
  • E-mail cldh@di.dk

Relateret indhold