Fotokredit: Getty Images

14.03.23 DI Bilbranchen Nyheder

Bruger du DI’s digitale juraværktøjer?

DI Personalejura har udviklet en række digitale- og automatiske selvbetjeningsværktøjer, som gør det nemt og hurtigt at få løst en række juridiske og personalemæssige opgaver - til fri afbenyttelse for alle medlemmer.

Reguleringen af erhvervslivet bliver mere og mere kompleks. For virksomhederne betyder det merarbejde og stigende risiko for at begå fejl. Det er én af årsagerne til, at DI har udviklet en række digitale løsninger og selvbetjeningsværktøjer, der bl.a. automatiserer flere processer og stiller relevant, aktuel viden til rådighed for medlemmerne.

Alle løsningerne er samlet i DI’s Legal Tech univers, hvor du f.eks. finder DI’s dokumentgenerator. Her har du bl.a. mulighed for at bygge skræddersyede ansættelseskontrakter, opsigelser, og håndtere sygemeldinger.

Et andet eksempel er DI’s ferieberegner, der kan foretage den komplicerede beregning af, hvor meget ferie en virksomhed kan varsle for en medarbejder i opsigelsesperioden.

Du finder alle løsningerne i DI Legal Tech her

DI Legal Tech

Andersen Biler finder stor værdi i værktøjerne

Flere af Bilbranchens medlemmer benytter allerede værktøjerne, men vi vurderer, at mange flere af vores medlemmer kunne få stor gavn af at implementere brugen af værktøjerne i deres forretning.

Én af de virksomheder, som finder stor værdi i at bruge værktøjerne, er Andersen Biler A/S. I nedenstående video kan du høre HR-Manager hos Andersen Biler A/S, Line Andersen, fortælle, hvordan hun bruger værktøjerne, og hvorfor andre bilvirksomheder bør gøre det samme.

Videokredit: DI
Claus Dahlbom Hansen

Claus Dahlbom Hansen

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3334
  • Mobil +45 2051 3733
  • E-mail cldh@di.dk

Relateret indhold