DI Bilbranchens ESG-kit

Her finder du og din bilvirksomhed viden, værktøjer og inspiration til at komme i gang med og/eller videre med rapporteringen af jeres bæredygtighedsindsatser. DI Bilbranchens ESG-kit hjælper din medlemsvirksomhed uanset om i rammes direkte eller indirekte af CSRD-direktivets krav om ESG-rapportering.

ESG-gavner din forretning og samfundet

Virksomheders bæredygtigindsatser gavner i høj grad miljøet, samfundet - og ikke mindst deres egen forretning. Samtidig sker der en professionalisering af rapportering af bæredygtighedsdata – kaldet ESG data – der i stigende grad efterspørges og anvendes i dialogen mellem parter i værdikæden og eksterne interessenter. Ikke alle brancher påvirkes ens, og ikke alle typer virksomheder i den samme branche påvirkes ens.

Derfor har DI Bilbranchen sat sig for at at hjælpe vores medlemmer med at få sat deres ESG-rapporter- og processer i rette gear. Det har vi gjort ved at analysere bilbranchens væsentlige bæredygtighedsemner og udarbejde guides til vores forskellige typer af medlemmer. Disse guides hjælper vores medlemmer med selv at komme i mål med deres ambitioner på ESG-rapporteringsområdet. For det, at kunne selv, er nøglen til at være konkurrencedygtig i fremtiden.

Med vores ESG-kit forsøger vi at give alle vore medlemmer en stor hjælp til enten at komme godt i gang eller videre med deres arbejde med ESG Thomas Møller Sørensen, Branchedirektør
Claus Dahlbom Hansen

Claus Dahlbom Hansen

Konsulent

Gitte Knoth Sørensen

Gitte Knoth Sørensen

Chefkonsulent

Ida Sofie Klit Martinsen

Ida Sofie Klit Martinsen

Konsulent