25.04.24 DI Bilbranchen Nyheder

ESG-kit er i luften

DI Bilbranchens ESG-kit er nu åbent for medlemmerne via vores hjemmeside. Derudover kan man også melde sig på det første Klimaklar-hold.

Vores nye medlemseksklusive ESG-kit er nu at finde på vores hjemmeside, og du kan derfor dykke ned i de områder, som er relevante for netop jeres virksomhed. Det gælder uanset som din virksomhed SKAL ESG-rapportere, VIL rapportere, eller blot holde sig parat til eventuelle forespørgsler på ESG-data.

Området på hjemmesiden er bygget op efter strukturen: ”Rapporteringshjælp – når du SKAL rapportere”, ”Rapporteringshjælp – når du VIL rapportere”, ”Rapporteringshjælp – når du AFVENTER at rapportere”. Derudover kan man også gå direkte videre til ’Klimaklar Produktionsvirksomhed’. 

Se lanceringswebinar - og meld dig til Q&A-webinarer den 8. maj

På DETTE LINK kan du gå ind og se eller gense lanceringen af ESG-kittet og downloade præsentationerne. 

Den 8. maj følger chefkonsulent i DI, Gitte-Knoth Sørensen, op på lanceringswebinaret for ESG-kittet og dykker i tre online Q&A-webinarer ned i hver af de tre områder i ESG-kittet. Du kan derfor tilmelde dig den eller de webinarer, der er relevante for din virksomhed. Hvert webinar varer cirka 45 min.

Tilmelding til Q&A-webinarer

Du tilmelder dig ved at klikke på ”Tilmeld dig" inde på det enkelte område i ESG-kittet. Når du trykker på tilmeld, åbnes dit mailsystem op, hvorefter du kan sende en mail med ønske om tilmelding til sekretær i DI, Pia Thessen. Husk at nævne det specifikke webinar, du tilmelder dig. Når mailen er sendt til Pia, vil du herefter i din kalender modtage en mødeindkaldelse med et Teams-link. Du bestemmer selv, hvor mange webinarer, du vil tilmelde dig – du skal dog tilmelde dig de forskellige webinarer enkeltvis.

Dig, der SKAL rapportere Dig, der VIL rapportere Dig, der AFVENTER at rapportere

Kom med på det første Klimaklar-hold

På ESG-kittets lanceringswebinar blev det også oplyst, at det nu er muligt at melde sin virksomhed på det første Klimaklar-hold i regi af DI Bilbranchen.

Klimaklar fungerer som en digital læringsplatform, der hjælper og lærer medlemmerne at udarbejde et CO2-regnskab. Parallelt og mellem onlinemodulerne deltager holddeltagerne derudover i en række rådgivningsmøder, som består af både fysiske og online netværksmøder samt én-til-én rådgivning. På hvert hold kan der deltage 20 medlemsvirksomheder efter først-til-mølle, og der er deadline for tilmelding til Hold 1 den 6. maj. DI Bilbranchen vil løbende meddele, når der oprettes nye hold.

Læs mere om Klimaklar og meld dig på Hold 1 via boksen nedenfor.

Claus Dahlbom Hansen

Claus Dahlbom Hansen

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3334
  • Mobil +45 2051 3733
  • E-mail cldh@di.dk

Relateret indhold