17.01.24 Dansk Beton Nyheder

Bjarke Ingels er keynote til Made in More Sustainable Concrete 2024

Den 28. november 2024 samler Bæredygtig Beton initiativet byggeriets aktører i Industriens Hus og gør status på grøn omstilling i betonbranchen. Vi kan allerede nu afsløre Bjarke Ingels som keynote speaker.

Foto: Sofie Mathiassen

Bjarke Ingels vil bl.a. fortælle om arbejdet med BIG’s nye HQ i København, og du kan tilmelde dig allerede nu. Resten af programmet til Made in More Sustainable Concrete vil blive afsløret i løbet af foråret 2024.

Made in More Sustainable Concrete arrangeres af Dansk Beton i DI Byggeri i samarbejde med Dansk Betonforening, Aalborg Portland samt parterne bag Calliste-projektet. Konferencen afholdes hvert andet år i regi af Bæredygtig Beton initiativet, i 2024 bliver det tredje gang.

Tilmelding

Tilmeld dig konferencen Made in More Sustainable Concrete her

BIG HQ er Danmarks største projekt, der er opført i beton med den nye cementtype FUTURECEM. Projektet har været med til at rykke grænserne for, hvad man kan med beton, da man har ønsket at udfordre traditionerne såvel arkitektonisk som materialemæssigt.

Foto: Laurian Ghinițoiu
Foto: Rasmus Hjort

Om Bæredygtig Beton initiativet

Bæredygtig Beton initiativet (BBI) er forankret i Dansk Beton, som er en branchesammenslutning under DI Byggeri. BBis mål er at skabe en fremtid, hvor CO2-aftrykket fra betonbyggeri i 2030 er 70% lavere end i dag uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Initiativet består af mere end 70 centrale aktører i bygge- og anlægsbranchen, som samarbejder om at reducere CO2-udledningen fra betonbyggeri og -anlæg. BBi blev søsat af Dansk Beton i 2019 med en oprindelig vision om at halvere udledningen i 2023 målt i forhold til 2019. Læs mere her

Birgitte Theresia Henriksen
Skrevet af:

Birgitte Theresia Henriksen