Betonens Priser

Dansk Beton, Fabriksbetonforeningen og Betonelement-Foreningen uddeler hver andet år priser til personer og firmaer, som har stået for et unikt arbejde med beton.

Bæredygtig Beton Prisen

Bæredygtig Beton Prisen tildeles projekter med en arkitektonisk anvendelse af beton, hvor der har været fokus på sociale-, bæredygtige-, energi- og miljømæssige løsninger. Bæredygtig Beton Prisen er en publikumspris, som alle kan stemme på. Prisen uddeles af Dansk Beton og blev uddelt for første gang i 2009.

Du kan læse mere om Bæredygtig Beton Prisen og se de tidligere nominerede projekter her.

Betonelement-Prisen

Betonelement-Prisen er en arkitekturpris, som hærder en akitektonisk og innovation anvendelse af betonelementer i byggeriet. Prisen uddeles af Betonelementforeningen og blev uddelt for første gang i 1978. Du kan læse mere om Betonelement-Prisen og finde inspiration blandt de tidligere vindere her.

Du kan læse mere om Betonelement-Prisen og se de tidligere nominerede projekter her. 

In-situ Prisen

In-situ Prisen fremhæver det pladsstøbte byggeri og de mange, spændende muligheder, der er ved brug af fabriksbeton. Prisen uddeles af Fabriksbetonforeningen med støtte fra et eller flere af Fabriksbetonforeningens interesse-medlemmer. Prisen blev uddelt for første gang i 2004.

Du kan læse mere om In-situ Prisen og se de tidligere nominerede projekter her.

Bæredygtig Betonarkitektur idéen

Bæredygtig Betonarkitektur idéen er en idékonkurrence for arkitektstuderende. Konkurrencen sætter fokus på og belønner projekter, som viser nye og innovative måder at anvende beton bæredygtigt på.

Du kan læse mere om Bæredygtig Betonarkitektur ideen og se de tidligere nominerede projekter her.