Mød vores medlemmer

Hvem er hvem?

AeroConsult ApS

AeroConsult ApS er et konsulentfirma, der er specialiseret i at rådgive civile og militære luftfartsselskaber om eftermarkedsstrategi og operationer med en kundeliste, der inkluderer Zodiac Aerospace, Terma A / S, SITA / OnAir, Cobham Satcom og Pall Corporation.

Virksomheden blev etableret i 2010 af et team med en 25-årig lederegistrering inden for eftermarkedstjenester inden for luftfart - især go-to-market strategier, global partsdistribution og MRO-aktiviteter, kunde- og leverandørstyring, supply chain management og operationer - samt som flere integrations- og turn-around-projekter efter fusionen.

Kontakt

imagezgdsq.png

AeroConsult ApS
Website

Aircontact Group Denmark

Aircontact Group Denmark dækker flere områder såsom områder med luftmægling, Automatiseret lufthavn Vejrobservationssystem, Teknisk træning af pilot og teknikere, Helikoptervedligeholdelse og levering af reservedele samt Rapid, Automatiseret og ekstern mikrobiel test for vand og fødevaresikkerhed.

Gruppen repræsenterer også Sikorsky og Lockheed Martin Training systemer. Produkter og tjenester inkluderer luft- og rumfartsudstyr, rådgivning og andre tjenester og logistik / logistiksupport.

Kontakt

imaget7h0o.png

Aircontact Group Denmark

Aluline A/S

ALULINE A/S er en højt anset aluminiumsproducent, der støtter førende forsvarsvirksomheder med kvalitetskomponenter til optik, artilleri / fuzes og våbensystemer.

Aluline A/S har alle behandlingstrin internt inklusive sofistikerede anodiseringslinjer og er fuldt ud i stand til at hjælpe gennem alle faser - det kan også være helt i begyndelsen med designet.

Gennem teknologi og innovation konkurrerer Aluline A/S globalt om pris, kvalitet, fleksibilitet og leveringsydelse. Deres højtautomatiserede produktion er verificeret og dokumenteres ofte på 3 ZEISS ACCURA CMM'er. 

Kontakt

image27xg.png

Aluline A/S
Website

Arbit Security

Arbit er et dansk cybersikkerhedsfirma, der leverer Cross Domain-løsninger til netværk med høj sikkerhed i hele Europa og Mellemøsten. Både deres Arbit Data Diode og Arbit Trust Gateway er fælles kriterier evalueret til niveau EAL 5+, og Arbit Data Diode er opført i NATO IAPC. Arbit Ruggedized C4ISR Gateway bruges i militære formationer til at udveksle rettidig C2-information.

Arbit er din betroede partner, når det kommer til at eksportere og importere data til og fra isolerede - eller endda luftgappede - netværk.

Kontakt

imagedj79i.png
 
Arbit Cyber Defence Systems ApS
Website

Bech-Bruun

Bech-Bruunet af Danmarks førende internationale advokatfirmaer, yder juridiske tjenester, programmer og klientakademi med professionelle netværk til danske og internationale private industrier og offentlige myndigheder.

Deres førende danske eksperter inden for forsvarsindkøb og kontrakter leverer tjenester om alle aspekter af kontrakt- og udbudsret i de mest betydningsfulde forsvarsindkøb til direkte salg og rammeaftaler. De bistår med kontraktforhandlinger, indkøbsprocedurer, sikrer overholdelse og udbudsoptimering, retssager, kontraktlige forhold og modregningsforpligtelser.

Kontakt

image2qvyh.png

Bech-Bruun
Website

Bionic System Solutions

Bionic System Solutions (BSS) er et F & U-selskab, der delvist ejes af SDU. Kompetencer er inden for avanceret signalering, sensorinfrastruktur og kunstig intelligens, fokuseret på tidsserie-analyse og sensorkontrol.

BSS bygger sensorteknologi og IoRT-infrastruktur, der kombinerer internet af robot ting med AI og maskinlæring. Applikationsfokus er i to segmenter, maskinvedligeholdelse og drone sikkerhed og kontrol.

Kontakt

imagew5n1d.png

Bionic System Solutions

Website

Biovice Systems ApS

Biovice Systems udvikler hurtig teknologi til genetisk detektion.

Virksomheden har tidligere lavet fuldautomatiseret detektion på under 10 minutter med en biologisk warfare agent detection chip til brug under bakterielt angreb, under EUCLID programmet med Forsvarsministeriet.

Dette skette i et samarbejde med det svenske Defense Research Institute og det engelske DSTL, Porton Down.

Kontakt


Biovice Systems ApS

Website

Blue Water Shipping

Blue Water Shipping er en international speditør, der tilbyder verdensomspændende transportløsninger med jernbane, vej, sø og luft.

Mange års erfaring gør Blue Water Shipping specialist til speditør inden for forsvarsindustrien og Supply Chain Management, der dækker: FMS-gods, ITAR / EAR-udstyr, kontrollerede varer, transittilladelser og licensadministration.

Kontakt

imagelfwlq.png

Blue Water Shipping A/S
Website

Bruhn NewTech

Bruhn NewTech leverer softwareløsninger til risikostyring, der begrænser virkningerne af kemiske, biologiske, radiologiske, nukleare og eksplosive farer (CBRNE).

Med mere end 20 års grundig operationel erfaring hjælper vores løsninger militære og civile organisationer over hele kloden med at beskytte liv, opretholde deres mission og sikre forretningskontinuitet.

.

Kontakt

imagec8f28.png

Bruhn NewTech
Website

Brüel & Kjaer

Brüel & Kjaer er en verdensførende producent af støj- og vibrationsmålingsløsninger og vibrationstestsystemer.

Virksomheden er specialiseret i transducere og flerkanals dataopsamlingssystemer til støjkildelokalisering; certificering; vindtunnel, flystøj, rampestøj og lydbomprøvning; undervandsakustik; strukturel dynamik og motor sundhedsanalyse.

Kontakt

imageduznm.png

Brüel & Kjaer
Website

Combitech

Combitech er et uafhængigt konsulentfirma, der leverer forretningskritiske konsulenttjenester indenfor cyber og digitalisering. Combitech har mere end 2.000 dygtige fagfolk - hvoraf 300 er IT-sikkerhedsspecialister. 

Dehar arbejdet med forsvarsorganisationer og forsvarsindustrien siden slutningen af ​​1950'erne og bygger en gennemprøvet proces til Common Criteria-evaluering og yder support til Common Criteria-certificering op til EAL5 +.

Combitech kombinerer teknisk ekspertise med dybdegående brancheviden; alsidige kompetencer med særligt fokus på miljø og sikkerhed - i de nordiske lande og internationalt. 

Kontakt

imagezdgf9.png
 
Combitech

conXus

ConXus er et professionelt servicefirma for internationale virksomheder, der søger vejledning i det danske marked og det politiske system. Virksomheden har den erfaring, færdigheder, faglige og politiske forhold, der er nødvendige for kunder, der effektivt vil konkurrere i Danmark og vinde større offentlige kontrakter.

I mere end et årti har conXus været en af ​​Lockheed Martins mest betroede partnere i Danmark, og de har blandt mange andre projekter hjulpet Lockheed Martin med at sikre kontrakten, da de danske væbnede styrker erhvervede SEAHAWK-helikoptere.

Kontakt

imagekgztq.png

ConXus
Website

Copenhagen Group

Copenhagen Group varetager projekter og kontrakter tildelt gennem direkte udbud af levering af varer og tjenester til NATO-medlemslandene og indsat internationale styrker i konfliktlande og/eller regioner.

Varer og tjenester dækker tre hovedsektorer - flåde: specialbåde, taktiske fartøjer, ubåde og motorer. Land: Civile pansrede køretøjer, SOF-udstyr, taktiske kommiløsninger og nedvaskningssystemer. Sidst, luft: ubemandede luftfartøjer (UAS) og counter-UAS-systemer.

Kontakt

image6xu14.png

Copenhagen Group
Website

Copenhagen Sensor Technology

CST designer, udvikler og producerer robuste, højtydende elektro-optiske løsninger til militær-, hjemlandssikkerheds- og avancerede overvågningsapplikationer til at hjælpe med at beskytte grænser, reducere risikoen for personale og materielle aktiver og optimere ordnancevejledning.

Problemfri integration af kameraer, zoomlinser og styring af hardware og software er kendetegnene for elektro-optiske løsninger fra CST. De er designet til at fungere pålideligt under de mest alvorlige forhold på land og til søs.

Kontakt

image2bw3n.png

Copenhagen Sensor Technology
Website

Cubic Technologies Denmark

Cubic er førende leverandør af terrænkampmanøvreringsløsninger, der giver tropper mulighed for at træne i et realistisk miljø på slagmarken for at opretholde og forbedre deres taktiske engagementskompetencer. 

De tilpasser deres systemer til specifikke træningsbehov til støtte for fælles og multinational træning. Systemerne er i brug på homestations, træningscentre til jordkamp, ​​udsendte placeringer rundt om i verden og Military Operations on Urban Terrain (MOUT) -sites. Cubic har tilstedeværelse i næsten 60 lande og beskæftiger cirka 8.000 mennesker over hele verden.

Kontakt

imagehyehe.png

Cubic Technologies Denmark
Website

Danish Aerospace Company

Danish Aerospace Company beskæftiger ingeniører og teknikere, der leverer teknik, produktion og tekniske tjenester til deres kunder. De har specialiseret sig i kundespecifikt design, udvikling, fremstilling, certificering, vedligeholdelse, test og drift.

Virksomheden har udviklet fem generationer af åndedrætsudstyr til rumfart, cykelergometre til astronauters modforanstaltninger, tilpasset adskillige kommercielle medicinske udstyr til rumfart og har deltaget i udviklingen af ​​minus 80 grader frysere.

Kontakt

imagevfuc.png

Danish Aerospace Company
Website

Data Respons

Data Respons Solutions har omfattende knowhow og erfaring med R&D og produktion til militær- og rumfartssektoren inkl. militære standarder, miljømæssige stressfaktorer, sikkerhed og myndighedskrav.

Deres kunder er førende globale virksomheder, der leverer nøglefærdige systemer til forskellige dele af forsvarsindustrien. Den igangværende digitalisering skaber nye muligheder i alle brancher. Robuste sensorer, sikker kommunikation, avanceret videobehandling og billeddannelse løsninger gør det muligt for branchen at udforske nye områder og forbedre driften nøjagtighed uden at gå på kompromis med menneskeliv.

 

Kontakt

imagec85w6.png

Data Respons 
Website

DC-Supply

DC-Supply A/S er en global leverandør af mobile og stationære containere til militær og civil brug. Virksomheden leverer alt - fra specialbyggede ISO-containerprodukter til højt specialiserede tilpassede løsninger baseret på alternative container- eller agenturprodukter, klar til enhver opgave.

Alle deres produkter kommer med efterfølgende opfølgning og service - uanset hvor de er i brug. De opfylder kvalitetscertificering ISO 9001: 2015. DC-Supply  er blandt andet den danske agent for Kärcher Futuretech, der leverer produkter inden for CBRN, køkkener og vandrensning.

Kontakt

imagewxn9o.png

DC-Supply
Website

Deloitte

Deloitte's team global aerospace & defence (A&D) fokuserer på at betjene det kommercielle luft- og forsvarsmarked ved at levere en bred vifte af tjenester, der kan hjælpe A&D-virksomheder med at imødekomme fremtidige krav.

Services inkluderer fuld M&A-procesrådgivning, strategiudvikling og rådgivning, rådgivningsløsninger om cybersikkerhed, værdiansættelser, finansiel due diligence, skatterådgivning og risikostyring. Virksomheden leverer dyb brancheerfaring baseret på mange års stærkt samarbejde med den internationale A&D-industri.

Kontakt

Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab - Invest in Odense

Deloitte
Website

Dencrypt

Dencrypt A/S er en dansk virksomhed med speciale i dynamisk kryptering af datakommunikation med fokus på at kombinere en brugervenlig operation med den nyeste krypteringsteknologi.

Dencrypt's løsninger giver en effektiv beskyttelse mod aflytning og industriel spionage og er rettet mod virksomheder og organisationer, for hvilke beskyttelse af fortrolig information, kritisk teknologi eller kundeforhold er vigtig.

Dencrypt leverer til de danske væbnede styrker, offentlige kontorer og private virksomheder.

Kontakt

imageakp4.png

Dencrypt
Website

DTU - Technical University of Denmark

DTU udfører R&D med industrien og uddanner ingeniører i en bred vifte af teknologier. Repræsentanter fra 20 institutter og centre deltager i de forskellige branchegrupper.

Sikkerhed DTU understøtter al forskning og udvikling på DTU relateret til forsvarsteknologi og er kontaktpunktet mellem DTU, industri og regeringsorganer inklusiv forsvar. Deres center letter alle afdelinger på DTU og tilbyder højteknologiske samarbejder, projekter og finansieringsansøgninger, rådgivning, uddannelse og kurser, studerende og ph.d.-projekter.

Kontakt

Elmatica

Elmatica blev etableret i 1971 og er den ældste mægler af PCB i verden. De leverer til 5 kontinenter og 39 lande med over 10.000 ordrer om året til små familievirksomheder og virksomheder noteret på børsen. 

Elmatica har været en pålidelig leverandør til forsvarsindustrien i over tre årtier. PCB'er til forsvarsindustrien kræver høj pålidelighed. Elmatica leverer trykte kredsløb i henhold til de materialer, konstruktioner, miljøudfordringer og kompositter, der er godkendt til forsvarsindustrien.

Elmatica er godkendt til det nye F35-program og deltog i Celebration Rollout of Norway's First F-35A på Lockheed Martin F-35 produktionsanlægget i Fort Worth, Texas. Elmatica har leveret trykte kredsløb til den civile luftfartsindustri i flere årtier og er derfor meget opmærksomme på den strenge regulering, certifikater og efterspørgsel efter sporbarhed i branchen. 

Kontakt

image9wx4e.png

Elmatica
Website

Empact

Empact er et uafhængigt softwarefirma, der leverer forretningskritiske it-løsninger til forsvarssektoren. Med softwareproduktpakken tilbyder Empact mobilitetsløsninger til både mennesker i marken som serviceteknikere til kontorarbejdere i globale virksomheder.

Ved at bruge deres softwareløsning vil organisationen sikre effektivitet og styring og dermed være mere konkurrencedygtig i en global verden. Platformen har mere end +250.000 brugere i +55 lande. Empact har hovedkontor i DK med kontorer i USA og Rumænien.

Kontakt

Empact | LinkedIn
Empact
Website

ESBEES Headhunting

ESBEES Headhunting kombinerer ekspertise og et omfattende netværk for opgaver i den danske og internationale forsvars- og sikkerhedsindustri. De mestrer overgangen fra uniform til dragter og tager de militære kompetencer ind i det civile miljø.

Det er lykkes virksomheden at finde kompetencer fra bestyrelsesformand, bestyrelsesmedlemmer, CxO, projektledelse, stedledere og specialister inden for både salg/marketing, produktion, forsyningskæde, forretningsudvikling osv. - militært eller civilt udgangspunkt.

Kontakt

imagey9cz.png

ESBEES Headhunting
Website

Evergreen Aviation

Evergreen Aviation leverer lufthavnens grunddække Evergreen Aviation AGAT (Aviation Grade Artificial Turf) - en syntetisk græsplæne designet til lufthavne, landing strips og helipads.

Evergreen Aviation leverer sikkerhed og effektivitet til lufthavne over hele verden gennem et stort antal forskellige applikationer. De specifikke applikationer, der er nødvendige for at øge sikkerheden og optimere driftstiden og vedligeholdelsen, adskiller sig fra lufthavn til lufthavn. Med deres erfaring inden for kunstgræs, luftfart og anlæg er de i stand til at tilbyde muligheden for at optimere sikkerheden, øge effektiviteten og miljøforbedringerne, samtidig med at driftsomkostningerne minimeres.

Kontakt

imagesamn.png

Evergreen Aviation
Website 

F-Secure

F-Secure rekrutterer de bedste hjerner i branchen og holder et klart fokus på at dyrke den næste generation af cybersikkerhedsprofessionelle. Konsulenter, udviklere, ingeniører, forskere, specialister og alle, der deler virksomhedens værdier, har en plads hos F-Secure.

Fra virksomedens etablering for tredive år siden til det verdensklasse cybersikkerhedsfirma, som de er i dag, har en ting været konstant: Tillid. Tilliden fra hundreder af tusinder af organisationer og mennesker. Deres høje standarder gør det muligt for dem at opretholde deres integritet over for modgang, uanset hvor og hvordan det ser ud. De leverer informationssikkerhedsrådgivning til udfordrende og kritiske sektorer, er førende inden for sikring af hardware, sikkerhedskritiske integrerede systemer samt enhver form for softwareapplikation eller IT-infrastruktur til kunder inden for brancher som bilindustri, luftfartsindustri, produktion og maritim. 

Kontakt

Cyber security solutions for your home and business | F-Secure

F-Secure Denmark
Website

Flatirons Solutions

Flatirons Solutions udfører rådgivning, teknologi og outsourcing til content lifecycle management (CLM). I mere end 20 år har de betjent globale Fortune 1000-kunder inden for rumfart, forsvar, bilindustri, elektronik, finansielle tjenester, regering, sundhedspleje og udgivelse.

Deres kundeforpligtelser hjælper organisationer med effektivt at levere den rigtige information på det rigtige tidspunkt til de rigtige mennesker ved at udnytte struktureret indhold og digitale medier.

Kontakt

imageko289.png

Flatirons Solutions
Website

FORCE Technology

FORCE Technology omdanner højt specialiseret teknologisk viden til praktiske og produktive løsninger til en række brancher. De er en af ​​de førende teknologiske servicevirksomheder på det internationale marked. De er selvstyrende og uafhængige med en stærk skandinavisk base og en omfattende infrastruktur af faciliteter og laboratorier.

Derudover er de er godkendt af regeringen og dedikeret til at udvikle og bruge teknologier og ny viden til gavn for virksomhederne og samfundet som helhed.

Kontakt

LOGO-FORCE-Technology-940x361 - OK Plast

FORCE Technology
Website

GateHouse SatCom

GateHouse Group består af datterselskaberne GateHouse Telecom og GateHouse Maritime. GateHouse Group har omfattende erfaring inden for sine forretningsområder og leverer softwareløsninger, der muliggør nye muligheder, effektivitet og gennemsigtighed i komplekse konstellationer over hele verden.

Deres løsninger inkluderer aggregering, analyse og distribution af store datamængder, hvor datasikkerhed er nøglen. De bidrager til at udvikle og genoverveje nye løsninger inden for vores kompetenceområde og opbygge de bedste software og datatjenester til at tjene stigende markedsbehov i digitaliseringens æra.

Kontakt

imagezbpr.png

GateHouse
Website

GomSpace

GomSpace er en globalt førende designer og producent af avancerede nanosatellitter til kunder på det akademiske, offentlige og kommercielle marked. 

Deres styrkepositioner inkluderer systemintegration, nanosatellit-undersystemer og avanceret miniaturiseret radioteknologi. Deres internationale team er dedikeret til at forstå vores kunders krav og levere fejlfrit. De er noteret i Stockholm (GOMX), med hovedkontor i Danmark og har et datterselskab, NanoSpace i Sverige. Virksomheden er i øjeblikket mere end 90 ansatte og betjener kunder i mere end 50 lande.

Kontakt

Læs om Gomspace | Jobfinder

GomSpace
Website

Gravlund Industrigummi

Gravlund Industrigummi er et dansk produktionsfirma, der er specialiseret i udvikling og produktion af alle former for kundetilpassede tekniske gummiløsninger til industrier i Danmark og i udlandet.

Salg af udstansede og udstansede gummidele supplerer det støbte produktsortiment. I udviklingsprocessen bidrager de med professionel rådgivning om design, funktionalitet og materialevalg. Deres produktsortiment inkluderer olie og gas, offshore og transport. Egne produktionsfaciliteter i Danmark muliggør hurtige reaktionstider i udviklingsprocessen såvel som korte leveringstider. 

Kontakt

imagengjx8.png

Gravlund Industrigummi A/S
Website 

HORTEN Law Firm

Horten er et advokatfirma, specialiseret i rådgivning af private virksomheder, herunder regulerede virksomheder, og den offentlige sektor. I løbet af de sidste 50 år har de udviklet deres ekspertise, fået erfaring og skabt et unikt professionelt netværk inden for danske offentlige organisationer såvel som danske og internationale aktører i industrien.

Horten har været involveret i nogle af de mest betydningsfulde danske forsvars- og sikkerhedssektorudbud i det sidste årti, der repræsenterer leverandørinteresser. De rådgiver på alle niveauer - fra et godt råd til omfattende sagsbehandling fra udarbejdelse af kontrakt til konfliktløsning. Deres juridiske team repræsenterer en bred erfaring, der er hentet af tidligere karrierer inden for både privat forretning og offentlig service, herunder dansk justitsministerium, Konkurrencestyrelsen, Forsvarsadministrationen og miljømyndigheder.

Kontakt

imageaf31w.png

HORTEN Law Firm
Website

Hydrema Export

Hydrema er en moderne international koncern, der udvikler, fremstiller og markedsfører højteknologisk jordbearbejdningsudstyr. Virksomheden er den markedsledende leverandør inden for minerydningsudstyr og har leveret minerydningskøretøjer over hele verden.

Hydrema fungerer som underleverandør for OEM'er og leverer tjenester til DALO i samarbejde med OEM'erne i den militære gren.

Kontakt

imageaptqa.png

Hydrema Export
Website

HYTEK

HYTEK er en dynamisk leverandør af konsulent- og uddannelseskurser til elektronikindustrien, herunder certificering i henhold til ESA- og IPC-specifikationer.

HYTEK's mission er at øge konkurrencedygtigheden i de europæiske industrier ved at give øget viden og højere kvalitet i fremstillingsindustrien. HYTEK besidder også Skandinaviens mest moderne laboratoriefaciliteter og avanceret måleudstyr til fejlanalyse og test i henhold til relevante standarder, f.eks. MIL, ESA, IPC osv.

Kontakt

HYTEK Aalborg | LinkedIn

Hytek
Website

idoc

idoc er et ingeniørfirma, der leverer konsulenttjenester inden for dokumentation, projektledelse, design og udvikling. I mange år har de haft en rammeaftale med det danske forsvar, og samtidig er de leverandører til udenlandske producenter af forsvarsmaterialer og -systemer. Desuden leverer virksomheden deres specialiserede løsninger til industrielle virksomheder i flere brancher.

De er i øjeblikket 50 ansatte, og deres ingeniører er baseret på kontorer i Aalborg og Ballerup i Danmark og Poznań i Polen. Virksomheden leverer deres tjenester fra vores kontorer eller som en integreret konsulent hos kunderne.

Kontakt

imagemoebhe.png
idoc 
Website

IFAD

IFAD er professionel udbyder af simuleringsbaserede træningsløsninger til forsvarsmarkeder. Baseret på mere end 25 års erfaring leverer og understøtter de løsninger til vellykket missionskritisk træning. Deres løsninger inkluderer INTS (Naval Tactical training and Search & Rescue training), IFACTS (Artillery Call for Fire and Close Air Support training of forward air controllers and artillery observatører), IRAS (Military radio operator and communication training) og SimGW (Simulator and C2 interoperabilitet).

Deres løsninger er udviklet i tæt samarbejde med vores militære kunder, og alle løsninger er i brug.

Kontakt

imagep85fs.png

IFAD
Website

Ilias Nvo

ILIAS Solutions leverer en kommerciel softwarepakke til at støtte militære ledere i at gøre mere med mindre. Platformen dækker hele værdikæden for væbnede styrker. Det tilpasser drift og træning med vedligeholdelse, levering og indkøb. Platformen giver midlerne til at sikre effektiv udførelse af processer, fanger vigtig information og gør det muligt for militære ledere at styre deres forsvarsevne i overensstemmelse med doktrinen og inden for rammerne af deres budgetter.

Fra starten var en omfattende løsning med tre tjenester den grundlæggende forudsætning. Platformen er designet som en konsekvent integreret løsning, der bevarer fleksibiliteten til at matche vores militære kunders specifikke krav. På den måde supplerer virksomheden deres nuværende IKT-landskab med deres forsvarsspecifikke funktionalitet, yder support gennem hele softwarens levetid og udvider fodaftrykket af vores løsning fra et indledende våbensystem til fuld styrke flådestyring over tid.

Kontakt

image11rbe.png
Ilias Nvo ApS
Website

Indo Scandinavian Business Consultant

Indo Scandinavian Business Consultant (ISBC) fremmer små og mellemstore skandinaviske forsvarsvirksomheder på det indiske subkontinentmarked. ISBC er en forretningsudviklingskonsulent med base i København, Danmark. 

De har ekspertise til at håndtere Indien og markedet for subkontinentregioner. Virksomheden arbejder med forsvarsteknologivirksomhederne og støtter dem med at udvide deres forretning i Indien og subkontinentet.

Kontakt

imagesmlj.png

 

Indo Scandinavian Business Consultant
Website

Kvisgaards Maskinfabrik

Kvisgaard er markedsleder inden for bearbejdning og svejsning. De er specialister i at producere komplekse komponenter i enestående kvalitet. De kan tilbyde A til Z support: Rådgivning om produktudvikling, produktion, kvalitetskontrol og metrologisk dokumentation, montering, indkøb og logistik. 

Virksomheden tilbyder også elektronstrålesvejsningstjenester. Kvisgaard er certificeret i henhold til ISO 9001: 2000 kvalitetssystem og ISO 14001: 2004 miljøakkreditering.

Kontakt

imagerpw6x.png

Kvisgaards Maskinfabrik
Website

Logpoint

LogPoint leverer SIEM- og UEBA-løsninger, der er hjørnestenelementer i moderne cyberforsvar på tværs af militærer, efterretningsorganisationer, forsvarsindustri og den civile sektor.

Når virksomheden indsamler data fra hele netværket, leverer de realitetssituationsbevidsthed, avanceret sikkerhedsanalyse og kapacitetsjagt til at beskytte organisationer og beskytte klassificerede oplysninger.

LogPoint er den eneste SIEM-certificerede i henhold til EAL 3+ -standarden, er den eneste europæiske SIEM-leverandør og er anerkendt som en visionær af Gartner.

Kontakt

imagefpbgi.png

Logpoint
Website

MyDefence System Intergration MDSI

MDSI blev grundlagt i 2017 af en gruppe mennesker med en stærk militær baggrund inden for luftbårne kampoperationer og kommando og kontrol. MDSI udvikler og integrerer Mission Systems og leverer Mission Services. Ved hjælp af deres robuste high-end missioncomputere kan de integrere og forbinde et bredt spektrum af missionssystemer certificeret til både civile og militære fly og jordbiler.

Ved at integrere og netværke ISR-kapaciteter i store geografiske områder med AI og operationel ekspertise, giver MDSI skræddersyet support til situationsbevidsthed til både civile og offentlige operationer. 

Kontakt

imageykhvh.png

MDSI
Website

MEC ApS

MEC ApS udvikler og producerer højtydende taktile kontakter, der passer til frontpanelapplikationer i flere industrier med krævende krav. Deres produktsortiment inkluderer også forseglede menunavigationssystemer, belyste (NVIS) kontakter og tilpassede løsninger til menneske-maskine.

Som en del af APEM Group tilbyder de det største produktsortiment inden for brancher inden for kontakter, tastaturer og joystick. Siden grundlæggelsen i 1938 har MEC ApS produceret avancerede elektromekaniske komponenter og har derfor opnået et ry som en af ​​de førende europæiske producenter af kontakter af høj kvalitet med eksport over hele verden.

Kontakt

imagetb3k.png

MEC ApS
Website

Mikkelsen Electronics

Mikkelsen Electronics tilbyder skræddersyede løsninger inden for ledningsnet, kasseopbygning, lavtryksstøbning og stik - den komplette løsning fra design, værktøj, 3D, prototyper, test og produktion.

Lavtryksstøbning beskytter mod fugt, vibrationer, printkortdesign, tryk, kemikalier osv. Afhængigt af kundens behov arbejder Mikkelsen Electronics i små, mellemstore eller store serier inden for standarder som IPC klasse 3, AQAP (Q3 2019), ISO9001 og UL. Derudover er de AAA-klassificerede.

Kontakt

imagen83vp.png

Mikkelsen Electronics
Website

Milestone Systems

Milestone Systems er global leder inden for open platform video management software (VMS) til IP-netværksbaseret videoovervågning, hvor deres community af hardware og softwarepartnere kan integrere kundens videoløsninger til sikkerhed og ud over sikkerhed formål. 

Virksomhedens mål er at forbedre vores samfundskunders organisatoriske processer og sikkerhedsniveau gennem styring, integration og distribution af digitale videodata. Baseret på en ægte åben platform muliggør XProtect® VMS integration med branchens bredeste valg inden for kameraer og førsteklasses forretningsløsninger, såsom adgangskontrol og videoanalyse.

Milestone Systems løsninger findes i de fleste lande rundt om i verden med regionale kontorer og salgsrepræsentanter i mere end 25 lande. Milestone Systems blev grundlagt i 1998 og har været en selvstændig virksomhed i Canon Group siden 2014.

Kontakt

image4pjdv.png

Milestone Systems
Website

Military Equipment Denmark

Military Equipment Denmark er den direkte vej til den skandinaviske og baltiske region, når det kommer til militære produkter og tjenester til kunder på forsvars- og sikkerhedsmarkedet.

Deres kerneforretning er inden for militært udstyr - fra pansrede køretøjer, skydebaner til personligt beskyttelsesudstyr og andre forsvarsrelaterede produkter. Virksomhedens viden om, hvordan man kører offentlige indkøb, gør dem til en foretrukken partner, når kunder har et produkt eller en tjeneste til et specifikt forsvars- eller sikkerhedsprojekt.

Kontakt

image1nu9k.png

Military Equipment Denmark
Website

MillPart

MillPart er markedsleder inden for fremstilling af komponenter til hydrauliske systemer. De bestræber sig på at være den førende leverandør af hydraulikrelaterede komponenter på det globale marked.

Med MillPart som leverandør får kunden en entusiastisk, kompetent og fleksibel partner, konkurrencedygtige priser og produkter af højeste kvalitet. MillPart er certificeret i henhold til AS9100 / ISO 9001 kvalitetssystem. De tilbyder vores kunder den nyeste teknologi, den største know-how og den bedste rådgivning.

Kontakt

imagetlm6f.png

MillPart
Website

Multicut

Multicut er en højpræcisions, højautomatiseret avanceret maskinfabrik, baseret på lean management produktionsfilosofi. 

Virksomheden fokuserer på de bedste løsninger til deres kunder, baseret på langsigtede relationer. Deres løsninger indeholder f.eks. Bearbejdning af 3 - 8 aksedrejning / 4-5 aksefræsning eller mekanisk samling (ældning / samling / bøjning / skæring) osv.

Kontakt

imagesldn.png

Multicut
Website

MyDefence

MyDefence er specialiseret i at udvikle, producere og sælge antidroneprodukter til detektion, sporing og fastklemning af ubemandede antennesystemer (UAS) for at afbøde truslen om ondsindede droner. 

Deres markprøvede produkter giver slutbrugere avanceret teknologi til forbedret beskyttelse og situationsbevidsthed. Ved at lytte til vores slutbrugere og kombinere deres læring med vores teknologi producerer virksomheden innovative og alsidige Counter UAS-løsninger til enhver form for scenarie.

Kontakt

imagem88v4.png
MyDefence
Website

Navicon

NAVICON har siden 1997 forpligtet sig til modernisering af et stort og komplekst, landsdækkende overvågningssystem, der anvendes af Royal Navy.
Systemet er udviklet under militære mål for robusthed og pålidelighed og styrer meget komplekse kommunikationsmidler mod andre militære systemer.
 
Nogle eksempler på ingeniørarbejde, der leveres af NAVICON-ingeniører, er definitionen af softwarearkitektur, realtids datadistribution og persistenssoftware og taktisk display i realtid med søkort, syntetiske spor og live radarvideo. Desuden netværkslayout og konfiguration af netværksudstyr.

Kontakt

imagefwch.png

NAVICON A/S
Website

Navigate Public Affairs

Navigate er en public relations- og forretningsudviklingsrådgivning med hovedkontor i København med en stærk position inden for forsvar, sikkerhed og cyber. Navigate tilbyder tjenester baseret på dyb indsigt fra seniorkarrierer i regeringen og den private sektor med det formål at skabe værdi sammen med kunder.

Navigate opererer både i Danmark og internationalt. Deres opgaver indbefatter blandt andet at give reel indsigt, lave politiske risikovurderinger og upartisk rådgivning baseret på en grundig forståelse af den private og offentlige sektor. Derudover rådgivning om, hvordan man bygger robuste samfundsbrands og udvikler og udfører strategier for interessent- og emnestyring, der gør en forskel for kundernes forretning. 

Kontakt

Navigate Public Affairs | LinkedIn

Navigate Public Affairs
Website 

NIRAS DEMEX

NIRAS DEMEX tilbyder ingeniørkonsulation inden for dynamik og sikkerhed. De er en del af NIRAS, et internationalt, tværfagligt konsulentfirma med kontorer i Europa, Asien og Afrika. 

Deres nøglekompetencer er beregninger, computersimuleringer og test i lille og fuld skala, hvor de løser en lang række komplekse problemer med ekstreme belastninger, f.eks. belastninger forårsaget af sprængning eller stød. Deres kerneforretning inkluderer design, verifikation og implementering af fysiske beskyttelsesforanstaltninger, risikovurderinger og demilitarisering.

Kontakt

Members – Danish Data Center Industry (DDI)

NIRAS DEMEX
Website

NKT Photonics

NKT Photonics udvikler og fremstiller højtydende fotoniske krystalfibre, fiberlasere og fiberoptiske sensersystemer baseret på optiske fibre.

De har lasere i rummet og dybt under havene, og deres produkter kører i både rene rum og på olierigge til søs. Deres produkter er ideelle til applikationer som Aerospace, LIDAR, Directional Infrared Counter Measures (DIRCM), Directed energy, Countermeasures and Remote sensing

Kontakt

imagez3d2u.png

NKT Photonics 
Website

Odense Maritime Technology A/S

Odense Maritime Technology (OMT) er en førsteklasses maritim konsulentvirksomhed med fokus på design af flådeskibe og skibsværfter. OMT blev etableret i 2010 som en udskæring fra Odense Steel Shipyard.

OMT har designet de danske Iver Huitfeldt fregatter. Dette fregatdesign bruges som hoveddesignet til de nye 31 fregatter i Storbritannien.Derudover er OMT verdens førende inden for design af arktiske flådefartøjer.

I samarbejde med den australske regering har OMT designet et højt automatiseret nyt søværft i Australien.

Kontakt

Odense Maritime Technology | LinkedIn

Odense Maritime Technology A/S
Website

PlastPack Defence

PlastPack Defence er en innovativ dansk virksomhed, der betjener forsvarsindustrien og har specialiseret sig i udvikling og produktion af lette emballageløsninger til militær transport, håndtering og opbevaring af farlige, værdifulde og skrøbelige varer i henhold til militære krav.

Virksomheden er aktiv inden for henholdsvis to hovedområder: Ammunitionskasser (lette plastkasser m.m.) og emballageløsninger til transport. 

Kontakt

Frontpage | PPD - PlastPack Defence

PlastPack Defence
Website

Polyfa Consultants

Polyfa tilbyder en bred vifte af konsulenttjenester i Danmark til at hjælpe virksomheder med deres svar på udbud af forsvarsprojekter.

Polyfa kan demonstrere omfattende erfaring med udvikling og indkøb af meget store projekter sponsoreret af Forsvarsministeriet på vegne af de danske væbnede styrker. Polyfa har et indgående kendskab til forsvarskrav og er meget fortrolig med den danske forsvarsindustri.

Kontakt

image2tvuo.png

Polyfa Consultants
Website

Precision Technic Defence

Precision Technic Defence har over 30 års erfaring i branchen og tilbyder brancheførende produkter og komplette nøglefærdige løsninger. Deres dybe forståelse af missionens profiler og operationelle udfordringer sikrer, at de konfigurerer komplette løsninger, der matcher kravene inden for C4ISR, Sensor/Platform og Warrior Systems.

Den definerede mission for Precision Technic Defense er at levere markedsledende kapaciteter og interoperable systemer til både militære og nationale sikkerhedsagenturer.

Kontakt

https://www.enforcetac.com/en/ausstellerprodukte/enfor20/exhibitor-54397174/ precision-technic-defence | Enforce Tac
Precision Technic Defence
Website 

Prodan

Prodan er et ultramoderne bearbejdningsfirma med base i en fabriksbygning på 15.000 m² med fuld krankapacitet. Virksomheden er rettet mod at løse både komplekse og enkle opgaver i både store og små serier og prototyper. Størrelsesmæssigt varierer emnerne fra dele på 100 gram til konstruktioner, der vejer mere end 70 tons.

Som totalleverandør producerer de varer til forskellige formål. Produktionsudstyret dækker både traditionelle, specialiserede og højteknologiske arbejdsprocesser til bearbejdning af metal og plast. 

Kontakt

imageuuzf.png

Prodan
Website

Psilicium

Psilicium forsyner det danske efterretningssamfund og myndigheder generelt med skræddersyet analysesoftware; primært med hensyn til telekommunikation. Med mere end 15 års erfaring inden for området understøtter Psilicium's løsninger sine kunders indsats for at beskytte Danmarks og borgernes liv og interesser.

Kontakt

imagejvlbd.png

Psilicium 
Website

QuadSAT

QuadSAT leverer sikkerhed i ydelse og tilslutning af SATCOM og RF-systemer. Det gør de ved at tilbyde fleksible og omkostningseffektive systemer til test og kalibrering af ydeevne for systemer som SATCOM og radar.

Deres systemer består af pseudosatellit- og RF-nyttelast integreret på UAV'er - implementerbare hvor som helst og når som helst. Systemet er fuldt automatiseret med brugerdefineret fly- og testsoftware, der sikrer repeterbarhed og højkvalitetsdata i et ensartet format.

Kontakt

imageopxp.png

QuadSAT
Website

RIVAL A/S

RIVAL har en mere end 50 års velprøvet forretningsplatform. Deres evne til at kombinere en attraktiv pris med pålidelig levering, kvalitet, fleksibilitet og åbenhed over for ændringer gør dem til en unik og stærk partner i branchen. 

De er eksperter i bearbejdning af kritiske komponenter og avanceret serieproduktion med høje krav til kvalitet, tolerancer og finish. Rival tilbyder også projektledelses-, montage- og nøglefærdige løsninger.

Kontakt

image4v39t.png

RIVAL A/S
Website

Robotto

Robotto integrerer edge computing med kunstig intelligens, computer vision, og droner. Robotto har udviklet state-of-the-art algoritmer, der gør det muligt for droner autonomt at søge efter skovbrande, samtidigt med at beregne den præcise lokation, størrelse, retning, og lokal vejrinformation i realtid.

Da Robottos teknologi er bygget på kunstig intelligens, kan den blive indsat i en lang række andre operationsområder og platforme. Alsidigheden har medvirker til, at den unge virksomhed Robotto har vundet 4 forskellige awards og fået international opmærksomhed bl.a. i Forbes og fra ESA.

KontaktRobotto

Website

Rohde & Schwarz Danmark

Rohde & Schwarz udvikler, producerer og markedsfører en bred vifte af elektroniske kapitalgoder til industri, infrastrukturoperatører og offentlige  kunder. 

I årtier har Rohde & Schwarz forsynet jord-, luft- og flådestyrker rundt omkring i verden med innovative kommunikations- og efterretningssystemer. I luftfartssektoren hjælper Rohde & Schwarz med at sikre lufttrafiksikkerhed med sit omfattende udvalg af teknologier, tjenester og produkter. Rohde & Schwarz leverer desuden løsninger til overvågning af begivenheder og infrastruktur, søgning og redning samt cybersikkerhed. Andre løsninger inkluderer systemer til spektrumovervågning og kommunikationsintelligens. 

Kontakt

imagef9hl.png
Rohde & Schwarz

Rovsing

Rovsing A/S leverer førsteklasses simulerings- og testsystemer overvejende til rumapplikationer. Produkterne og systemerne er lavet til simulering af endnu ikke eksisterende funktioner og undersystemer til et rumfartøj (f.eks. et instrument, kontrolenhed, I/O-enheder).

Virksomheden er særlig stærk inden for elkraftsektoren og bygger videre på markedsledende, proprietære produkter. Rovsing har også en enestående evne til at levere uafhængige softwarevaliderings- og verifikationstjenester (ISVV) til den meget sikkerhedskritiske klasse A SW.

Kontakt

imagexuff.png
Rovsing A/S
Website 

Rud Pedersen Public Affairs

Rud Pedersen er en hurtigt voksende rådgivningsvirksomhed inden for public relations og et af de største nordiske konsulentfirmaer med speciale inden for public relations.
 
Som partner for offentlige anliggender hjælper de klienter med at navigere i de politiske systemer i de nordiske lande. Deres kernekompetencer er at forstå og analysere samfundsmæssige anliggender, samfundsudvikling samt en dybtgående forståelse af offentlig debat og beslutningsprocesser.
 
Rud Pedersen har fået en førende position inden for området Public Affairs og strategisk udviklingsrådgivning med hensyn til forsvars- og sikkerhedsvirksomheder i store indkøbsprocesser.

Kontakt

Researcher til Rud Pedersen Public Affairs Infrastrukturteam - Djøfs  jobunivers

Rud Pedersen Public Affairs
Website

Saab Danmark

Saab er en af ​​verdens førende højteknologiske virksomheder inden for forsvar og civil sikkerhed. Saabs danske filial, Saab Danmark A/S, udvikler og leverer integrerede kommunikationssystemer og løsninger primært til flåden, luftvåben og civile sikkerhedsdomæner over hele verden.

Saab har 16.000 ansatte over hele verden, er til stede på alle kontinenter og har et årligt salg på 3,2 mia. USD, hvoraf 23 procent går til forskning og udvikling.

Kontakt

image9sfcb.png

Saab Danmark
Website

Saab Nordic Defence industries

Saab er en af ​​verdens førende højteknologiske virksomheder, der betjener det globale marked med produkter, tjenester og løsninger lige fra militærforsvar til civil sikkerhed.

Saab Nordic Defense Industries A/S tilbyder service, vedligeholdelse og support af undervandsanlæg generelt og leverer DAMDIC-minedeponeringsafgiften, der bruges fra fjernbetjente undervandskøretøjer. Saab har over 16.000 ansatte globalt, er til stede på alle kontinenter og har et årligt salg på 3,8 mia. USD, hvoraf 20 procent går til forskning og udvikling.

Kontakt

image1dq8.png
Saab Nordic Defence Industries A/S

Safe-Tec A/S

Safe-Tec har siden 1992 udviklet og leveret førsteklasses løsninger inden for opsving, bugsering og løft til både civil- og forsvarssektoren.

SAFE-BAR-systemet til landkøretøjer leveres til OEM-producenter og nationale forsvar over hele kloden og er kendt for dets holdbarhed, lette vægt og 3-i-1-brugssag. Deres R&D-team arbejder tæt sammen med både OEM-producenter og National Defense for løbende at udvikle nye og forbedrede bugserings-, bjærgnings- og løfteløsninger, der passer til deres skræddersyede behov.

Kontakt

imagecne3x.png

Safe-Tec A/S
Website 

Scandinavian Avionics

Scandinavian Avionics (SA) tilbyder turn-key avionics-løsninger til civile og militære fly, helikoptere og UAS. Inklusiv salg, vedligeholdelse (MRO), certificering (STC), design & engineering, installation, produktudvikling, produktion, uddannelse og konsulenttjenester.

SA er EASA / FAA del-145 samt EASA del-21J, del-21G og del-147 godkendt. SA-gruppen består af 11 divisioner i Europa, Mellemøsten, Syd- og Sydøstasien. Hovedkvarteret, der blev oprettet i 1978, ligger i Billund, Danmark.

Kontakt

Complete Avionics Solutions - The SA Group

Scandinavian Avionics
Website

Scanfiber Composites

Scanfiber Composites A/S er specialiseret i udvikling og fremstilling af letvægts rustning baseret på avancerede fiber kompositter. Innovative kraftbeskyttelsesprodukter er efterspurgte og tilbydes af mange lande rundt om i verden.

Scanfiber giver lette ballistiske beskyttelsesløsninger til militære operationer i forskellige kampteatre. De leverer også løsninger til ballistisk beskyttelse i civil brug og har referencer fra en lang række projekter udført for politi, ambassader, FNs nødorganisationer og mange andre.

Kontakt

Scanfiber Composites A/S | LinkedIn

Scanfiber Composites
Website

SDU UAS Center

SDU Unmanned Aerial Systems (UAS) Center fokuserer på UAS-uddannelse, forskning og innovation. Centret består af et tværfagligt team inden for områderne robotik, software, kontrol, computersyn og indlejrede systemer med fokus på at designe, prototyper og teste droner. UAS Center samarbejder med industri inden for områderne landbrug, energi, sundhed, transport og beredskabstjenester for at hjælpe virksomheder med at innovere og fremme UAS-industrien.

SDU UAS Center er placeret på SDU i Odense, Danmarks campus med laboratorier og testfaciliteter i HC Andersen Lufthavn. Programmet tilbyder en kandidatgrad i robotteknologi med en specialisering i drone-teknologi. Forskningsområder inkluderer autonom ud over visuel synsfunktion, storskala opfattelse, systemmodellering og energieffektivitet.

Kontakt

Logo og designguide - Syddansk Universitet

SDU UAS Center
Website 

SIMA Innovation

SIMA Innovations tårnsystemer er integreret på et stort antal køretøjsplatforme, der spænder fra lette 4x4 til tunge pansrede lastbiler og APC'er på den nationale og internationale scene.

Tårnsystemerne består af en Ringmount - motoriseret eller manuel drevet - Ballistisk beskyttelse af skytten og Softmounts, der rummer et stort antal våben fra 7,62 mm, 12,7 mm samt 40 mm AGL. Tårnsystemerne har bevist deres funktionalitet og robusthed i fjendtlige miljøer som Afghanistan.

Tårnene er desuden testet og godkendt på den danske hærs kamp- og brandstøttecenter. SIMA Innovation producerer også forskellige Pan / tilt enheder, der fungerer som platform til kamera, ikke-dødelig teknologi osv.

Kontakt

imagea2dy.png

SIMA Innovation
Website

Sky-Watch

Sky-Watch, med hovedkontor i Danmark, har siden 2009 udviklet, produceret og implementeret højteknologiske løsninger til realtidsbeslutning i komplekse miljøer over hele verden. Sky-Watch's R&D-kompetencer omfatter ubemandede systemer, avanceret integreret kontrolsoftware, integreret industrielt design og intuitive brugergrænseflader.

Sky-Watch er dedikeret til at støtte vores internationale kunder inden for forsvars- og sikkerhedsmarkedet med at efterkomme deres missioner.

Kontakt

Security - Censec

Sky-Watch 
Website

ST Aerospace Solutions Europe

ST Aerospace er en integreret tjenesteudbyder, der tilbyder et bredt spektrum af vedligeholdelses- og ingeniørtjenester gennem sine fem kapacitetsklynger: Flyvedligeholdelse og modifikation (AMM) Component Total Support (CTS), Total motorstøtte (ETS), Luftfarts- og træningstjenester (ATS) og sidst men ikke mindst Aerospace Engineering & Manufacturing (AEM).

ST Aerospaces kundebase, der driver et globalt netværk med faciliteter og tilknyttede virksomheder i Amerika, Stillehavsasien og Europa, inkluderer verdens førende luftfartsselskaber, luftfragt og militære operatører.

ST Aerospace tilbyder kunder et højkvalitets, rettidigt og pålideligt vedligeholdelsesprogram, som kan tilpasses fuldt ud. ST Aerospace er også en af ​​få MRO-udbydere i verden med en intern kapacitet til design af flydesign, der kan tilbyde kunderne en bred vifte af tilpassede ingeniør- og designløsninger. For at imødekomme kravene om hurtig vækst i luftfartsindustrien og det stigende behov for professionelle flyvetjenester stræber ST Aerospace sig på at levere uddannelsestjenester til både pilot- og teknisk kald. Derudover har dets flycharterenheder også en flåde af helikopter og forretningsfly til en række missioner, herunder udøvende flyrejser og luftambulance. 

Kontakt

imageu7lh.png
ST Aerospace Solutions Europe

Sternula

Sternula er en dansk satellitoperatør, der leverer en global maritim data-forbindelse baseret på VDES-standarden. Sternulas løsning kan anvendes til fremsendelse af varsler fra maritime myndigheder til alle skibe, der besejler et farvand. Samtidig er det en mulighed for IoT-tjenester til monitorering af motorer, kedler eller andet kritisk udstyr på skibe.

Sternulas satellitkapacitet har den fordel, at den benytter skibets VHF-antenne og en opgraderet AIS-terminal. For skibsejere er dette en meget minimal investering for at opnå en global dataforbindelse sammenlignet med alternative løsninger.

 

Kontakt

image5436t.png

Sternula
Website

Systematic

Systematic leverer verdensledende kommandostyrings- og militære messaging-løsninger. SitaWare - vores centrale C2-løsning - fungerer på tværs af alle echelons i slagområdet, fra multinationale hovedkvarter til monterede applikationer og afmontering. SitaWare er operationelt bevist og i tjeneste i over 50 lande med både konventionelt personale og specialstyrker.

Systematic er et privatejet selskab, der blev startet i 1985. Systematic har hovedsæde i Århus, Danmark, og har et globalt fodaftryk med datterselskaber i Australien, Canada, Finland, Tyskland, New Zealand, Rumænien, Sverige, UAE, Storbritannien og USA. Systematiske medarbejdere mere end 1100 mennesker.

Kontakt

Systematic Inc Vector Logo | Free Download - (.SVG + .PNG) format -  SeekVectorLogo.Com

Systematic
Website

TenCate Advanced Armour Danmark

TenCate Advanced Armour er en global leverandør af lette overlevelsessystemer til luft-, sø- og jordbiler og en førende leverandør af personlige beskyttelsesprodukter.

TenCate Advanced Armor-overlevelsessystemer er skræddersyet til slutbrugernes krav og giver det højeste niveau af beskyttelse i overensstemmelse med internationale standarder. TenCate Advanced Armor er en global organisation med aktiviteter i Danmark, Frankrig, Storbritannien, Holland, Singapore og USA. Tencate Advanced Armor er din globale strategiske overlevelsespartner.

Kontakt

imagerc9j.png

TenCate Advanced Armour Danmark
Website

Terma

Terma udvikler og producerer missionskritiske løsninger til luftfarts-, forsvars- og sikkerhedssektoren og har mere end 1.500 ansatte globalt.

Deres forretningsaktiviteter inkluderer: Kommando- og kontrolsystemer; radarovervågningsløsninger; selvbeskyttelse af skibe og fly; rumteknologi; og avancerede aerostrukturer.

Terma anvender højteknologisk teknik og stærke fremstillingsevner for at opfylde vores kunders behov. De har hovedkvarter i Århus, Danmark, og har datterselskaber og aktiviteter i Europa, Asien, Mellemøsten og Nordamerika.

Kontakt

Terma | Grenaa Marathon

Terma
Website

Thales Denmark

Thales leverer avancerede løsninger inden for forsvar, jordtransport, indtægtsindsamlingssystemer, rumfart, digital identitet og sikkerhed og er centrum i Norden og Baltikum, der dækker Danmark, Norge, Sverige, Finland, Estland, Letland, Litauen, Island og Irland.

Deres kunder kommer til dem med store ambitioner: at gøre livet bedre, at holde dem mere sikre. Ved at kombinere en unik mangfoldighed af ekspertise, talenter og kulturer, designer deres arkitekter og leverer ekstraordinære højteknologiske løsninger. Fra bunden af ​​havene til dybden af ​​rummet og cyberspace hjælper Thales deres kunder med at tænke smartere og handle hurtigere.

Kontakt

imageh9w28.png

Thales Denmark 
Website

TICRA

TICRA er verdens førende leverandør af software til RF-modellering af reflektorantennesystemer fra enkle brugerterminaler til avancerede satellitsystemer. 

De har mere end 40 års erfaring med at udvikle pålidelige løsninger til luftfartsindustrien, og de fleste satellitter har antenner designet ved hjælp af TICRAs software. Ansøgninger spænder fra dækningsplanlægning over detaljeret antennedesign til behandling af strålingsmønstermålinger. TICRA tilbyder også rådgivning inden for antennedesign.

Kontakt

imageqxy5.png

TICRA
Website

UAS Denmark

UAS Denmark er en national drone-klynge med mere end 140 medlemmer fra primært den danske droneindustri, et internationalt UAV-testcenter og opstartshub for nye drone-virksomheder. Som en del af den nye danske forsvarsaftale 2018-2023 har det nationale dronecenter, UAS Danmark og det danske forsvar underskrevet en samarbejdsaftale, der både vil styrke droneindustrien og sikre, at det danske forsvar er i forkant med droneudviklingen.

Kontakt

UAS Denmark Logo 2019 M.DK Payoff - R-22
UAS Denmark

UdbudsVagten

UdbudsVagten A/S tilbyder databaseret rådgivning. Ved at høste store mængder offentlige data hjælper de virksomheder uanset størrelse med at arbejde mere intelligent mod salg i den offentlige sektor, hvad enten det er gennem offentlige udbud eller direkte indkøb.

Hos UdbudsVagten byggede de deres egne høst- og søgemaskiner, der hver dag gennemsøger tusindvis af offentlige websteder for at indsamle, gemme og organisere store mængder ustruktureret information. De forfiner og gør disse data let tilgængelige for at give et informeret handlingsgrundlag til deres kunder; datadrevet salgsinformation.

Kontakt

Udbudsvagten (@UdbudsVagten) | Twitter

UdbudsVagten
Website

Valcon A/S

Valcon A/S er en konsulentburea, der er designet til at skabe værdi i den stadig mere komplekse og dilemmatiske forretningsvirksomhed. Valcon A/S hjælper virksomheder og organisationer med at forbinde den vidtrækkende strategi med den daglige drift.

Valcon A/S er beliggende nord for København, Danmark, men har også repræsentationskontorer i hele Skandinavien, Storbritannien, Tjekkiet og Indien.

Kontakt

Referencer — SWC Cocktails
 
Valcon A/S

Vald. Birn

Vald. Birn A/S, der går tilbage til 1896, er moderselskabet i Birn-koncernen. Gruppen inkluderer også Tasso A/S, Uldalls Jernstøberi A/S, Kockums Maskin AB og Vald. Birn GmbH. 

De leverer støbejernskomponenter, stænger og transmissionselementer til en lang række forretningssektorer. Deres kernekompetencer er både inden for DISAMATIC maskinstøbt og håndstøbt støbejern. De producerer dele fra 0,2 kg og op til 3 tons i både gråjern, nodulært jern og SiMo. De er certificeret i henhold til TS 16949 og af DNV for Marine & Off Shore.

Kontakt

imaged1ph.png
 
Vald. Birn
Website

Weibel Scientific

Weibel Scientific er verdensledende på markedet for avancerede Doppler-radarsystemer. Weibel producerer banebrydende radarteknologi, der bruges til at beskytte liv og aktiver inden for luftfart, forsvar, missilforsvar, rumfart og kritisk infrastrukturbeskyttelse.

Radarer fra Weibel har blandt andet sikret sikkerhed for NASA-astronauter siden 2005. Weibels radarer tilbyder de mest avancerede kapaciteter til NATO's missilforsvar - kapaciteter, som NATO har brug for. Weibel har leveret mere end 4.000 radarer til 40 lande i mere end 40 år.

Kontakt

image6vonh.png

Weibel Scientific
Website

Wiseled

Wiseled leverer LED-belysningsløsninger med den nyeste tilgængelige teknologi, konstrueret til de mest krævende miljøer.

WiseLED tilbyder innovative LED-belysningsløsninger med den bedste kvalitet og funktionalitet i spidsen for markedsudviklingen, baseret på avanceret teknologi og funktionelt design.

Kontakt

imagemcw1a.png

Wiseled
Website

Zhelt human defense ApS

Zhelt human defense leverer et modulært forsvarssystem, der effektivt decelererer og standser højhastighedsprojektiler, bombe fragmenter eller tunge køretøjer. Zhelt human defense vil være det første selskab, der tilbyder et mobilt ballistisk barrieresystem, der er patenteret og kommercialiseret gennem en eksklusiv kommerciel rammeaftale i Rockwool Group og en eksklusiv licensaftale med Rockwool International A/S.

Zhelt human defense ApS er et nyt selskab grundlagt af CEO Lars Stenfeldt Hansen. Dette er hans andet firma inden for sikkerheds- og militærindustrien. 

Kontakt

image3nomf.png

Zhelt human defense ApS
Website

Zybersafe

Zybersafe leverer til kunder over hele verden, inden for industrier med kritisk infrastruktur. Zybersafe fokuserer på design, udvikling og produktion af sikkerhedsprodukter, der sikrer den stærkest mulige beskyttelse af data i bevægelse. Zybersafe leverer produkter, der er nemme at implementere, og beskytter kundernes værdifulde og fortrolige oplysninger imod wiretapping – uden at gå på kompromis med ydeevnen.


Med Zybersafes sikre 'point-to-point' krypteringsteknologi har deres kunder nu den stærkeste, hurtigste og mest enkle plug-and-play krypteringsløsning på markedet.

KONTAKT

image5hk1.png

Zybersafe
Website

Aalborg University

Aalborg University (AAU) er et omfattende universitet, der leverer forskning, uddannelse og innovation af høj kvalitet inden for og på tværs af ingeniørvidenskab, teknisk videnskab, social- og sundhedsvidenskab samt humaniora.

AAU er kendt for sin indlæringsmodel for problembaseret projektarbejde (PBL) og for et omfattende samarbejde med erhvervslivet. Mere end 20.000 studerende er tilmeldt AAU og næsten 3.500 medarbejdere er ansat på tværs af universitetets tre campusser i Aalborg, Esbjerg og København.

Kontakt

imageak1zn.png

Aalborg University
Website