Netværket henvender sig til virksomhedsledere, fabrikschefer, miljøchefer og medarbejdere i miljøafdelinger i danske produktionsvirksomheder.

Foto: Getty Images
28.03.23 PI Nyheder

Nye miljøregler på vej: Hold dig opdateret i Netværk for Miljø og Produktion

Følg med i udviklingen i miljølovgivningen på månedlige webinarer i DI Produktion og Procesindustriens nye netværk - tilmeld dig herunder.

Miljøregler påvirker mange danske produktionsvirksomheder, og det kan være et tungt arbejde at holde sig opdateret på, både de gældende regler – og hvordan disse bliver administreret – og på den lovgivning som er på vej på forskellige områder.

Derfor lancerer DI Produktion i samarbejde med Procesindustrien et nyt netværk for Miljø og Produktion.

Her kan virksomheder via oplæg fra DI og relevante myndigheder blive opdateret på nye tiltag inden for miljøområdet, som kan påvirke produktionsvirksomheder. Fokus vil være på det regulatoriske område.

Webinarerne henvender sig til virksomhedsledere, fabrikschefer, miljøchefer og medarbejdere i miljøafdelinger i danske produktionsvirksomheder.

Netværk for Miljø og Produktion

Tilmeld dig her

Netværksmøderne foregår som månedlige webinarer fra 15:00 til 15:45. På hvert møde tages typisk et eller flere nye eller opdaterede regelsæt op i samarbejde med relevante miljømyndigheder.

Som deltager vil man blive orienteret om temaet på forhånd, så man ved, om det konkrete netværksmøde er relevant.

Første møde er den 18. april 2023, hvor vi vil tage fat i reglerne om virksomheders affaldshåndtering.

På senere møder forventer vi bl.a. at behandle revurdering af miljøgodkendelser samt den nye BREF om luftrensning i den kemiske sektor. Det er gratis for DI-medlemmer at deltage i netværket.

Møderne før sommerferien afholdes den 18. april, 16. maj og 14. juni. Alle dage kl. 15.00-15.45.

Har du spørgsmål eller vil vide mere om Netværk for Miljø og Produktion, så kontakt chefkonsulent Morten Løber, på molo@di.dk eller tlf. 3377 3935.

Anton Theodor Kornum
Skrevet af:

Anton Theodor Kornum

Morten Løber

Morten Løber

Seniorchefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3935
  • Mobil +45 2027 5245
  • E-mail molo@di.dk

Relateret indhold