27.04.23 TMI Nyheder

Mød TMI på Naturmødet 2023 i Hirtshals

TMI sætter træ som klimavenlig råvare på dagsorden på Naturmødet 11-13. maj i Hirtshals

Træ og skovbrug bidrager til at løse flere af tidens store udfordringer ift. klima, biodiversitet og trivsel.

Det er budskabet, når Træ- og Møbelindustrien (TMI) 11-13. maj 2023 deltager på Naturmødet i Hirtshals. TMI har slået sig sammen med Dansk Skovforening, Hedeselskabet og Skovdyrkerne om en fælles stand i et telt på Naturmødet, som typisk har godt 30.000 besøgende til over 500 debatter og aktiviteter fordelt på 70 stande.

Naturmødet er en årlig begivenhed og en slags naturens Folkemøde, hvor deltagerne er en blanding af politikere, fagfolk og borgere.

”Vi deltager på Naturmødet med det fokus at sikre virksomhederne i træ- og møbelindustriens adgang til træressourcen i fremtiden. Vi ved, at danskerne elsker deres træprodukter og at opholde sig i skoven, og at de bekymrer sig om biodiversitet. Heldigvis kan det hele gå hånd i hånd, hvis vi tænker os om og sikrer dokumenteret bæredygtig skovdrift med plads til både biodiversitet og adgang til verdens mest klimavenlige og bæredygtige råvare – træ,” siger Lærke Flader, branchedirektør i TMI.

På Naturmødet får TMI uformel anledning til at tale med lokale og folketingspolitikere, god lejlighed til at tale med skoleklasser og interesserede borgere samt masser af muligheder for at deltage i debatter om bl.a. urørt skov og biodiversitet.

I det fælles telt vil der være information og aktiviteter om skovenes klimagevinster og træ som materiale. Teltet er indrettet med trægulv, konstruktionstræ og designermøbler for at huske de besøgende på, at alle de produkter, de naturligt bruger og holder af, kommer fra skovenes træ.

Fredag den 12. maj kl. 16.30-18 holder TMI sammen med de øvrige samarbejdspartnere en uformel reception i det fælles telt på stadeplads 39 i The Village i Hirtshals. Alle medlemmer er velkomne til at komme forbi.

Didde Rishøj

Didde Rishøj

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3776
  • Mobil +45 3091 9269
  • E-mail diri@di.dk

Relateret indhold