Foto: Getty Images

03.01.24 DI Byggeri Nyheder

Tilmeld dig DI arbejdsmiljøkonference for Bygge og Anlæg 2024

Torsdag den 7. marts til fredag den 8. marts 2024 inviterer DI til den årlige Arbejdsmiljøkonference for Bygge og Anlæg. Temaet for årets konference er ”Samarbejde om arbejdsmiljø på byggepladser”.

DI inviterer til arbejdsmiljøkonference for Bygge og Anlæg 2024, og det kan du være med til at opleve.

Samarbejde er afgørende for succes i bygge- og anlægsprocesserne og byggeri. Når samarbejdet glider giver det et vellykket byggeri. Alligevel er der stadig bygge- og anlægsprojekter, hvor samarbejdet om arbejdsmiljøet kunne være bedre. Så hvad kan vi gøre for at få samarbejdet om arbejdsmiljø til at fungere godt?

Temaet for årets konference er: ”Samarbejde om arbejdsmiljø på byggepladser”. Vi vil se på gode eksempler og tiltag i branchen, som har være med til at fremme og understøtte samarbejdet om arbejdsmiljø på bygge- og anlægspladsen.

Tilmeld dig her

Hvis du godt kunne tænkte dig to dage fyldt med netværk, oplæg og workshops, så skynd dig at tilmelde dig DI  Arbejdsmiljøkonference for Bygge og Anlæg 2024, som bliver afholdt den 7.-8. marts på Storebælt Signatur Hotel og Konference i Nyborg.

Tilmeldingen skal ske senest den 15. januar 2024 og er bindende i forhold til betaling. Ved afbud efter den 15. januar 2024, eller udeblivelse uden afbud, faktureres den fulde pris.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Seniorchefkonsulent, Britta Marie Mørk Johansen på bmj@di.dk eller Mette Møller Nielsen, Chef for Arbejdsmiljø, Byggeri på mmn@di.dk

Relateret indhold