Arrangement

Cybersikkerhed anno 2024 - regulering, praksis og perspektiv

Kom med når Finansforbundet og DI Digital inviterer til en halvdagskonference om cybersikkerhed anno 2024.

I en tid præget af usikkerhed og øget rivalisering mellem stormagterne, er Danmarks modstandskraft over for cyberangreb mere aktuel end nogensinde. Danmark står i en situation, hvor cybertruslen fortsat er skærpet og kompleks. Som et gennemdigitaliseret land skal vi tage denne trussel alvorligt.

Kom til konference om cybersikkerhed den 27. februar og få indblik i kommende regulering og bliv klædt på med gode råd fra nogle af landets dygtigst CISO’er.

Tilmeld dig nu for at være sikker på en plads til en dag, hvor vi sammen med Finansforbundet sætter fokus på strategier for en mere sikker digital fremtid.

Hvorfor deltage?

  1. Få indsigt i trends i trusselsbilledet
  2. Få en status på den nationale implementering af NIS2-direktivet og værktøjer til at efterleve de nye krav
  3. Netværk med andre, der sidder med cybersikkerhed til dagligt, og få inspiration til, hvordan du sætter cybersikkerhed på dagsordenen i din virksomhed

Derudover får du et overblik over kommende lovgivning på området – her vil vi fokusere på NIS2-direktivet, Cyber Resilience Act og DORA-forordningen.

Hvem kan du møde?
Se program nedenfor.

Hvem bør deltage?
Konferencen henvender sig til alle, der arbejder med informations- og cybersikkerhed – uanset om din titel er CIO, CISO, CTO, it-chef, it-driftschef, digitaliseringschef, DPO’er, IT-Security Manager, it-sikkerhedsofficer, digitaliseringspolitisk konsulent, mv.

 

Kort om dagens oplægsholdere:

Steen Lund Olsen, næstformand, Finansforbundet
Udover at være Næstformand i Finansforbundet er Steen også Næstformand i Copenhagen Fintech og Bestyrelsesmedlem i Dansk IT. Med mere end 20 års erfaring i finanssektoren, Finansforbundet og fra a-kasseområdet har Steen altid arbejdet i snitfladerne mellem finans, it og tech. Steen står derfor også i spidsen for Finansforbundets arbejde med dataetik og ansvarlig AI.

Camilla Ley Valentin, branchedirektør, DI Digital
Camilla Ley Valentin, der er branchedirektør i Dansk Industris digitale branchefællesskab, er en dansk erhvervsleder, der er medstifter virksomheden Queue-it. Hun har desuden er desuden bestyrelsesmedlem i blandt andet TechBBQ og Danmarks Eksport- og Inversteringsfond.

Christel Teglers, partner, Kromann Reumert
Christel Teglers, der er partner i Kromann Reumert, er specialiseret inden for IT og outsourcing. Christel en central del af Kromann Reumerts indsats inden for cyber risks, cyber governance og cyber resilience og er medforfatter til en række vejledninger og anbefalinger om cybersecurity til bestyrelser og direktioner.

Christian Brünniche Lund, CISO I Demant
Christian Brünniche er CISO I Demant og har tidligere været IT Security and Compliance Manager I Milestone Systems samt Information Security Manager I Accenture.

Duong Anders Le, CISO, Jyske Bank
Duong Anders Le er CISO i Jyske Bank og har tidligere været Sector Delegate i European Banking Federation. Han er desuden med i Cyberpolitisk Udvalg, strategisk samarbejdspartner i Center for Cybersikkerhed og har tidligere været Global Head of IT Risk Management i Danske Bank.

Jacob Herbst, CTO, Dubex
Jacob Herbst er partner og teknisk chef (CTO) i Dubex A/S og er bl.a. medlem af Cybersikkerhedsrådet, forperson for policy board for cybersikkerhed i ITB, bestyrelsesmedlem i DAU og deltager i arbejdet i Bestyrelsesforeningens Center for Cyberkompetencer. Jacob Herbst er flittigt brugt i medierne, af bl.a. DR, TV2, Børsen, Finans, Computerworld og Version2. Jacob Herbst er civilingeniør fra DTU og har arbejdet med cyber- og informationssikkerhed siden 1995.

Jens Myrup Pedersen, professor på Aalborg Universitet i Cybersikkerhed.
Jens Myrup Pedersen er professor på Aalborg Universitet i Cybersikkerhed. Jens er også landstræner for det danske cyberlandshold og er med til at afvikle danmarksmesterskaberne i cybersikkerhed. Desuden er han bestyrelsesformand for energiselskabet NRGi.

Lars Mortensen, Centerchef/politiinspektør, Nationalt Cyber Crime Center (NC3)
Lars Mortensen, Centerchef/politiinspektør, Nationalt Cyber Crime Center (NC3) der er en del af National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). Lars har 25 års erfaring fra politiet, hvor han bl.a. har beskæftiget sig med kompleks it- kriminalitet, indhentningskapaciteter samt ledelse af større it-projekter. Som leder af NC3 ligger ansvarsområderne bl.a. inden for efterforskning af high tech crime, digital forensic, dataanalyse i større straffesager samt digital efterforskning af seksuelle overgreb mod børn mv.

Malene Stidsen, programchef for Industriens Fonds Cybersikkerhedsprogram
Malene har tidligere arbejdet i Erhvervsministeriet og Erhvervsstyrelsen primært med fremme af virksomheders digitale vækst og deres fokus på it-sikkerhed. Malene sidder også med i regeringens Virksomhedsforum for Digital Sikkerhed.

Mette Peetz-Schou, seniorkonsulent chef, Dansk Industri
Mette Peetz-Schou, seniorchefkonsulent, i DI’s Europapolitiske afdeling med ansvar for det indre marked for produkter. Har de sidste 5 år fulgt forhandlingerne omkring nye EU-regler for produkters cybersikkerhed tæt.

På dagen giver hun et overblik over de vedtagne regler, samt hvad man skal være opmærksom på i implementeringsfasen.

Sarah Aalborg, CISO i Tivoli
Sarah, som til dagligt CISO i Tivoli, er blandt landets fremmeste thought leaders, når det handler om informationssikkerhed, risikohåndtering og medarbejderadfærd. Med udgangspunkt i adfærdsvidenskaben kombinerer hun mange års erfaring med informationssikkerhed med den nyeste viden fra en myriade af felter så som adfærdsøkonomi, retorik og cyberpsykologi.

Christian Henriksen, Foreningen for Danske Cyber Alumner
Tidligere cyberværnepligtig på andet hold og arbejder nu som Senior SOC manager. Stiftende formand for Foreningen for Danske Cyberalumner, som har sat stor præg på Cybersikkerhed hos unge.