DI Digitals årsdag 2023

Genoplev årsdagen!

DI Digital årsdag 2023

DI Digitals årsdag 2023

Samfundet brager afsted mod en teknologisk revolution, hvis muligheder og betingelser kan ændre måden vi alle lever på. Til DI Digitals årsdag i 2023 blev scenen indtaget af flere repræsentanter fra vores egne medlemsvirksomheder, eksperter og meningsdannere, der gav de fremmødte deltagere et bredt perspektiv på fremtidens teknologier.

Den teknologiske udvikling løber hastigt afsted. Hvordan undgår vi at blive efterladt på perronen?

Den 8. juni løb DI Digitals årsdag af stablen, som i 2023 drejede sig om en ekspanderende teknologisk branche, der udvikler sig i mange retninger, herunder indenfor kunstig intelligens, kvanteteknologi, IoT, blockchain osv.

I løbet af årsdagen blev vi præsenteret for flere spændende paneldebatter, der omhandlede fremtidsperspektiver i en ny æra, kvanteteknologis muligheder i Danmark, geopolitik i en digitaliseret tidsalder og et politiske perspektiver.

Lars Sandahl Sørensen, Adm. direktør i Dansk Industri
Det er klogt at famle lidt i blinde. Kun på den måde kan vi skabe udvikling og fremdrift i teknologierne, og tilpasse dem til vores fordel. Lars Sandahl Sørensen, Adm. direktør i Dansk Industri

Børn og tech - Fuld film

Videobid 1

Videobid 2

André Rogaczewski, Adm. direktør i Netcompany
Digitaliseringen skaber en masse godt for Danmark. Foruden vækst og konkurrenceevne, er den med til at danne et mere inkluderende samfund. AI-modeller kan fx hjælpe blinde med at få beskrevet deres omgivelser. Det skal vi favne og bruge nyttigt til at skabe et godt samfund, hvor alle kan være med. André Rogaczewski, Adm. direktør i Netcompany

Billeder fra årsdagen