12.06.23 DI Digital Nyheder

DI Digital vælger nye bestyrelsesmedlemmer

DI Digital, der er DI’s branchefælleskab for IT-, tele-, elektronik-, robot- og medievirksomheder, har holdt generalforsamling torsdag den 8. juni 2023, hvor der blev valgt følgende tre nye medlemmer til bestyrelsen

Mette Kaagaard, der tiltrådte som administrerende direktør i Microsoft Danmark ved årsskiftet 2023. Mette har før været Managing Partner for Risk Advisory i Deloitte Danmark og har mere end 20 års erfaring med ledelse, digitalisering og teknologi. Ud over at arbejde i rådgivningsbranchen hos Accenture og Deloitte, har hun arbejdet med software, platforme og it-infrastruktur – bl.a. som Executive Vice President i KMD, Managing Director i Conscia og CIO i Egmont.

Kenneth Ipsen som i snart et halvt år har bestrædet posten som administrerende direktør i SAS Institute, som han kom til i marts 2021. Kenneth har tidligere haft en toppost i konsulenthuset IBM, siddet som Senior Vice President i Nets Group – og indtil sin nuværende stilling været Director i KPMG.

Marianne Lindhard Moe, der i tre år har været administrerende direktør i Dell Technologies og som sammenlagt har over 30 års erfaring fra it-branchen. Hendes erfaring omfatter blandt andet topposter i Microsoft og Avande, og så har hun indtil nu være medlem af DI Digitals udvalg for it-politik.

På generalforsamlingen blev desuden genvalgt de 10 bestyrelsesmedlemmer, der i år var på valg.

Den nye bestyrelse genvalgte André Rogaczewski, adm. direktør i Netcompany A/S, som formand. Desuden blev Lise Karstensen, Country Director for Nokia Denmark A/S, og Bo Lybæk, adm. direktør for GPV International A/S, genvalgt som de to næstformænd.

DI Digitals bestyrelse består herefter af 20 virksomhedsledere, der bredt repræsenterer de digitale delbrancher og ser således ud:

-          André Rogaczewski, Adm. direktør, Netcompany (formand)

-          Bo Lybæk, Adm. direktør, GPV International (næstformand)

-          Lise Karstensen, Country Director, Nokia Denmark (næstformand)

-          Brian Gottorp Jeppesen, CEO, Mjølner Informatics

-          Charlotte Møller Andersen, CFO, Cryptomathic

-          Claus Riekehr Møller, CEO, Cadpeople

-          Gorm Mandsberg, CEO, Dubex

-          Ingrid Mjøen, Technology Cloud Leader Central Eastern Europe, ORACLE

-          Jesper Eiby Christoffersen, CEO, Group Online

-          Kim Lehmann, CEO, Kamstrup

-          Lars Thinggaard, bestyrelsesformand, Veo Technologies ApS

-          Martin Lippert, Group CEO, GlobalConnect

-          Michael Holm, CEO, Systematic

-          Mikkel Bardram, CEO, EG

-          Peter Revsbech, CEO, Ordbogen

-          Søren Eskildsen, CEO, Trifork

-          Thomas Kovsted, Adm. direktør, IBM Danmark

DI Digital arbejder på at få de danske virksomheder gennem den digitale transformation i en tid præget af uro og usikkerhed og for at sikre de bedste betingelser for de digitale virksomheder.

Lukas Olivier Le Gal
Skrevet af:

Lukas Olivier Le Gal

Relateret indhold