Arrangement

DI Fødevarer Årsdag 2023

Kom med, når hele fødevarebranchen, politikere, embedsværket og interesseorganisationer mødes til den store Årsdag 2023 ”Smag på fremtiden” i Industriens Hus.

Vi glæder os til at tage dig med på en rejse ud i fremtiden – for hvordan smager fremtiden egentlig? Det og mange andre perspektiver møder vi, når hele fødevarebranchen, politikere, embedsværket og interesseorganisationer mødes til den store Årsdag 2023 ”Smag på fremtiden” i Industriens Hus.

Efter tre hektiske år med corona, krig og energikrise står vi måske midt i orkanens øje af de største forandringer i fødevarebranchen i nyere tid. Den største lovgivningsmæssige tsunami er på vej. Vi vil blive mødt af nye krav til bæredygtighedsrapportering, producentansvar, emballage og cybersikkerhed, for blot at nævne nogle få. Samtidig sætter fødevarevirksomhederne tårnhøje ambitioner for deres egen transition ind i et nyt bæredygtigt fødevaresystem.

Vi glæder os til at se dig torsdag den 16. november. 

Program

    • 09.30 Ankomst og registrering

    • 10.00 Velkomst

      Moderator Charlotte Beder

    • Temperaturmåling fra FoodDrinkEurope

      Dirk Jacobs, Director General, FoodDrinkEurope

    • Dansk Marketingsforsknings-talentpris 2023

      Prisoverrækkelse

    • Perspektiver i Science Based Targets (SBT)

    • Mød eksperterne om højaktuelle emner i fødevarebranchen

    • Pause

    • Globale risici – the new normal

    • Geopolitiske forandringer

      Frank Øland, chefstrateg, Danske Bank

    • Iværksætteri med vokseværk

    • Trend og tendenser i sundhed

    • Past, present and future of beers

      Zoran Gojkovic, Director of Brewing Science & Technology, Carlsberg

    • 13.00 Frokost og netværk

    • 14.00 Tak for i dag