Om DI Fødevarer
I DI Fødevarer hjælper vi dagligt medlemsvirksomheder og arbejder for at gøre Danmark til det bedste land at drive fødevarevirksomhed i.
Sekretariatet


Nanna Britt Danielsen Marklund
Teamleder
- Direkte +45 3377 3054
- Mobil +45 5218 5987
- Send e-mail til medarbejder

Inge Langemark
Branche- & Foreningskoordinator
Sekretær og koordinator for branchedirektøren og for DI Fødevarer, medlemsadministration.
- Direkte +45 3377 3016
- Mobil +45 3016 6558
- Send e-mail til medarbejder

Gitte Hestehave
Seniorchefkonsulent
Fødevarepolitik og lovgivning, fødevaresikkerhed, Kødindustrien, Rådet for Sund mad, Fuldkornspartnerskabet
- Direkte +45 3377 3403
- Mobil +45 2060 6993
- Send e-mail til medarbejder

Lars Zøfting-Larsen
Chefkonsulent
Sektionen for Bageri, Konfekture & Cerealier, eksport, uddannelse og rekruttering, akkvisition
- Direkte +45 3377 3013
- Mobil +45 4059 0339
- Send e-mail til medarbejder

Hanne Bengaard
Seniorchefkonsulent
Ingrediensforum, forskning og uddannelse i fødevarebranchen, GMO, nano og Novel Food
- Direkte +45 3377 3446
- Mobil +45 5213 2408
- Send e-mail til medarbejder

Frederikke Thye Fester
Chefkonsulent
Fødevarepolitik og lovgivning, Chokolade- og Konfekturenetværk, mærkning, sundhedspolitik og forebyggelse, EU-lovgivning, gastronomi, Planteindustriens projektgruppe.
- Direkte +45 3377 3035
- Mobil +45 2447 6817
- Send e-mail til medarbejder

Rikke Bekker Henriksen
Seniorchefkonsulent
Fødevarepolitik og lovgivning, anprisninger, berigelse, kosttilskud, ernæring, økologi, Nutraceutisk Industri, DI Fødevarers bæredygtighedsnetværk, Frugtbaserede føde- og drikkevarer
- Direkte +45 3377 3462
- Mobil +45 2490 0501
- Send e-mail til medarbejder

Vibeke Højbjerg
Chefkonsulent
Fødevaresikkerhed, Fødevarekontrol, Veterinærkontrol, Planteindustrien, DI Fødevarers FødevareNetværk
- Direkte +45 3377 3068
- Mobil +45 5218 5989
- Send e-mail til medarbejder

Kathrine Amanda Roepstorff Lawaetz Arhnung
Studentermedarbejder
- Direkte +45 3377 3242
- Send e-mail til medarbejder

