Om DI Fødevarer
I DI Fødevarer hjælper vi dagligt medlemsvirksomheder og arbejder for at gøre Danmark til det bedste land at drive fødevarevirksomhed i.
Sekretariatet
Nanna Britt Danielsen Marklund
Fagleder
- Direkte +45 3377 3054
- Mobil +45 5218 5987
- Send e-mail til medarbejder
Inge Langemark
Branche- & Foreningskoordinator
Sekretær og koordinator for branchedirektøren og for DI Fødevarer, medlemsadministration.
- Direkte +45 3377 3016
- Mobil +45 3016 6558
- Send e-mail til medarbejder
Gitte Hestehave
Seniorchefkonsulent
Fødevarepolitik og lovgivning, fødevaresikkerhed, Frugtbaserede føde- og drikkevarer, Kødindustrien, Rådet for Sund mad, Fuldkornspartnerskabet
- Direkte +45 3377 3403
- Mobil +45 2060 6993
- Send e-mail til medarbejder
Lars Zøfting-Larsen
Chefkonsulent
Sektionen for Bageri, Konfekture & Cerealier, eksport, uddannelse og rekruttering, akkvisition
- Direkte +45 3377 3013
- Mobil +45 4059 0339
- Send e-mail til medarbejder
Hanne Bengaard
Seniorchefkonsulent
Ingrediensforum, forskning og uddannelse i fødevarebranchen, GMO, nano og Novel Food
- Direkte +45 3377 3446
- Mobil +45 5213 2408
- Send e-mail til medarbejder
Frederikke Thye Fester
Chefkonsulent
Fødevarepolitik og lovgivning, Planteindustrien, Chokolade- og Konfekturenetværk, mærkning, sundhedspolitik og forebyggelse, EU-lovgivning, gastronomi.
- Direkte +45 3377 3035
- Mobil +45 2447 6817
- Send e-mail til medarbejder
Rikke Bekker Henriksen
Seniorchefkonsulent
Fødevarepolitik og lovgivning, anprisninger, berigelse, kosttilskud, ernæring, økologi, Nutraceutisk Industri, DI Fødevarers bæredygtighedsnetværk
- Direkte +45 3377 3462
- Mobil +45 2490 0501
- Send e-mail til medarbejder
Kathrine Amanda Roepstorff Lawaetz Arhnung
Studentermedarbejder
- Direkte +45 3377 3242
- Send e-mail til medarbejder