Om DI Fødevarer

I DI Fødevarer hjælper vi dagligt medlemsvirksomheder og arbejder for at gøre Danmark til det bedste land at drive fødevarevirksomhed i.

Leif Nielsen

Branchedirektør

Sekretær: Inge Langemark Dahm-Hansen (ildh@di.dk)

  • Direkte +45 3377 3015
  • Mobil +45 2724 5638
  • E-mail leni@di.dk

Gitte Hestehave

Seniorchefkonsulent

Fødevarepolitik og lovgivning; Fødevaresikkerhed; Juice-, Saft- og Marmeladeindustrien; Kødindustrien; Chokolade- og Konfekturenetværk

  • Direkte +45 3377 3403
  • Mobil +45 2060 6993
  • E-mail gh@di.dk

Peder Fode

Chefkonsulent

Ingrediensforum; Forsknings- og innovationspolitik

  • Direkte +45 3377 3684
  • Mobil +45 2629 7765
  • E-mail pefo@di.dk

Sven Pedersen

Chefkonsulent

DI Fødevarers bestyrelse; Kommunikation; Branding af fødevareindustrien; CSR og bæredygtighed

  • Direkte +45 3377 3096
  • Mobil +45 6154 5718
  • E-mail sghp@di.dk

Michael Strube

Chefkonsulent

Fødevarepolitik og lovgivning; Sundhed og ernæring; Sektionen for Nutraceutisk Industri; Ernærings- og sundhedsanprisninger; Sundhedsfremmende fødevarer

  • Direkte +45 3377 3445
  • Mobil +45 2463 4048
  • E-mail mist@di.dk

Lars Zøfting-Larsen

Chefkonsulent

Sektionen for Bageri, Konfekture & Cerealier; Eksport; Uddannelse og rekruttering; Akkvisition

  • Direkte +45 3377 3013
  • Mobil +45 4059 0339
  • E-mail lzl@di.dk

Frederikke Thye Fester

Konsulent

Fødevarepolitik og lovgivning: Mærkning; Netværk for foderstoffer; Gastronomi;
GMO, Novel Food og Nano

  • Direkte +45 3377 3035
  • Mobil +45 2447 6817
  • E-mail fret@di.dk

Peter Bernt Jensen

Konsulent

Analyser og statistik;
Fødevareafgifter og afgiftspolitik;
Bioøkonomi, cirkulær økonomi og bæredygtighed;
Generel erhvervspolitik og rammevilkår;
Forskningspolitik

  • Direkte +45 3377 3421
  • Mobil +45 2128 6995
  • E-mail pebj@di.dk

Inge Langemark Dahm-Hansen

Sekretær

Sekretær

  • Direkte +45 3377 3016
  • Mobil +45 3016 6558
  • E-mail ildh@di.dk

Jens Hauberg Nielsen

Studentermedhjælp

Studentermedhjælper

Kristina Thomsen

Studentermedhjælp

Studentermedhjælper

Sarah Stendorf Meier

Studentermedhjælp

Studentermedhjælper

The Danish Food and Drink Federation

The Danish Food and Drink Federation (DI Fødevarer) is an independent business organization within the Confederation of Danish Industries (DI). As an integral part of the Confederation of Danish Industries, DI Fødevarer represents the food and drink sector, specifically the processing food and beverage companies. The Food and Drink Federation represents +250 companies. We take care of market policy issues, food regulatory items as well as research and innovation policies towards the food sector. 

DI Fødevarer was established in 1999. Our members cover the processing food industry widely, ranging from producers of bread, cake and chocolate companies to industrial meat establishments, fishing industry and beverages. Ingredients companies, manufacturers of food supplements and international brands can also be found among our members.