Om DI Fødevarer

I DI Fødevarer hjælper vi dagligt medlemsvirksomheder og arbejder for at gøre Danmark til det bedste land at drive fødevarevirksomhed i.

Jakob Lave

Jakob Lave

Branchedirektør

Nanna Britt Danielsen Marklund

Nanna Britt Danielsen Marklund

Teamleder

Inge Langemark

Inge Langemark

Branche- & Foreningskoordinator

Sekretær og koordinator for branchedirektøren og for DI Fødevarer, medlemsadministration.

Gitte Hestehave

Gitte Hestehave

Seniorchefkonsulent

Fødevarepolitik og lovgivning, fødevaresikkerhed, Kødindustrien, Rådet for Sund mad, Fuldkornspartnerskabet

Lars Zøfting-Larsen

Lars Zøfting-Larsen

Chefkonsulent

Sektionen for Bageri, Konfekture & Cerealier, eksport, uddannelse og rekruttering, akkvisition

Hanne Bengaard

Hanne Bengaard

Seniorchefkonsulent

Ingrediensforum, forskning og uddannelse i fødevarebranchen, GMO, nano og Novel Food

Frederikke Thye Fester

Frederikke Thye Fester

Chefkonsulent

Fødevarepolitik og lovgivning, Chokolade- og Konfekturenetværk, mærkning, sundhedspolitik og forebyggelse, EU-lovgivning, gastronomi, Planteindustriens projektgruppe.

Rikke Bekker Henriksen

Rikke Bekker Henriksen

Seniorchefkonsulent

Fødevarepolitik og lovgivning, anprisninger, berigelse, kosttilskud, ernæring, økologi, Nutraceutisk Industri, DI Fødevarers bæredygtighedsnetværk, Frugtbaserede føde- og drikkevarer

Vibeke Højbjerg

Vibeke Højbjerg

Chefkonsulent

Fødevaresikkerhed, Fødevarekontrol, Veterinærkontrol, Planteindustrien, DI Fødevarers FødevareNetværk

Kathrine Amanda Roepstorff Lawaetz Arhnung

Kathrine Amanda Roepstorff Lawaetz Arhnung

Studentermedarbejder

Agnes Normann Grut

Agnes Normann Grut

Studentermedarbejder

Nicola Cronström

Nicola Cronström

Studentermedarbejder