Om DI Fødevarer

I DI Fødevarer hjælper vi dagligt medlemsvirksomheder og arbejder for at gøre Danmark til det bedste land at drive fødevarevirksomhed i.

Leif Nielsen

Leif Nielsen

Branchedirektør

Sekretær: Inge Langemark (ildh@di.dk)

Gitte Hestehave

Gitte Hestehave

Seniorchefkonsulent

Fødevarepolitik og lovgivning, fødevaresikkerhed, Juice-, Saft- og Marmeladeindustrien, Kødindustrien, Chokolade- og Konfekturenetværk, klimavenlige kostråd, Rådet for Sund mad, Fuldkornspartnerskabet

Sven Pedersen

Sven Pedersen

Fagleder, Fødevarepolitik

DI Fødevarers bestyrelse, fødevarepolitik (sundhed og bæredygtighed), events.

Lars Zøfting-Larsen

Lars Zøfting-Larsen

Chefkonsulent

Sektionen for Bageri, Konfekture & Cerealier, eksport, uddannelse og rekruttering, akkvisition

Hanne Bengaard

Hanne Bengaard

Chefkonsulent

Ingrediensforum, forsknings- og uddannelse i fødevarebranchen, GMO, nano og Novel Food

Frederikke Thye Fester

Frederikke Thye Fester

Chefkonsulent

Fødevarepolitik og lovgivning, Planteindustrien, mærkning, sundhedspolitik og forebyggelse, EU-lovgivning, gastronomi.

Rikke Bekker Henriksen

Rikke Bekker Henriksen

Chefkonsulent

Fødevarepolitik og lovgivning, anprisninger, berigelse, kosttilskud, ernæring, økologi, Nutraceutisk Industri

Peter Bernt Jensen

Peter Bernt Jensen

Chefkonsulent

Økonomiske og erhvervspolitiske analyser og statistik, generel erhvervspolitik, fødevareafgifter og afgiftspolitik, klimapolitik på fødevareområdet, elektrificeringsprojekt

Victor Stampe Damgaard Christensen

Victor Stampe Damgaard Christensen

Konsulent

Kommunkation og events

Inge Langemark

Inge Langemark

Koordinator

Sekretær for branchedirektør Leif Nielsen og DI Fødevarer, medlemsadministration

Mathilde Lysgaard Bøgh

Mathilde Lysgaard Bøgh

Studentermedarbejder

Studentermedhjælper kommunikation

Christian Stoltze

Christian Stoltze

Studentermedarbejder

Studentermedhjælper