I DI Fødevarer hjælper vi dagligt medlemsvirksomheder og arbejder for at gøre Danmark til det bedste land at drive fødevarevirksomhed i.
Sekretær: Inge Langemark (ildh@di.dk)
Fødevarepolitik og lovgivning; Fødevaresikkerhed; Juice-, Saft- og Marmeladeindustrien; Kødindustrien; Chokolade- og Konfekturenetværk; ernærings- og sundhedspolitik, kostråd, Rådet for Sundere Mad og klimamærkning
DI Fødevarers bestyrelse; Ingrediensforum; Kommunikation; Branding af fødevareindustrien; CSR og bæredygtighed
Sektionen for Bageri, Konfekture & Cerealier; Eksport; Uddannelse og rekruttering; Akkvisition
Fødevarepolitik og lovgivning: Mærkning; Netværk for foderstoffer; Gastronomi; Nutraceutisk Industri, ernærings- og sundhedspolitik, anprisninger, berigelse og kosttilskud
Ingrediensforum; Forsknings- og uddannelse i fødevarebranchen; GMO, Nano og Novel Food
Analyser og statistik;
Fødevareafgifter og afgiftspolitik;
Bioøkonomi, cirkulær økonomi og bæredygtighed;
Generel erhvervspolitik og rammevilkår;
Forskningspolitik
Sekretær for branchedirektør Leif Nielsen og DI Fødevarer
Studentermedhjælper kommunikation
Studentermedhjælper analyse
Studentermedhjælper analyse
Studentermedhjælper kommunkation