DI Fødevarer
DI Fødevarer er et branchefællesskab for over 260 fødevarevirksomheder, lige fra små iværksættere til de største globale fødevarevirksomheder i Danmark.
Vores 10 sundhedsbud
Læs mere om DI Fødevarers holdning til danskernes sundhed i vores 10 sundhedsbud.
Vores ambitioner
I DI Fødevarer har vi ambitioner om et stærkt og cirkulært samfund. Klik videre og dyk ned i vores mærkesager.
Nyt netværk for planteindustrien
Vi stiller skarpt på problemstillinger, som går på tværs af danske producenter af plantebaserede fødevarer.
TEMA INGREDIENSER
Danske ingredienser
Vi sætter fokus på danske ingredienser, som er en vigtig nøgle i arbejdet mod mere bæredygtige fødevareløsninger. På vores nye ingrediensside kan du gå på opdagelse i virksomhedscases inden for temaer som sundhed, innovation og bæredygtighed.
Du kan få indblik i, hvordan virksomhederne udnytter sidestrømme til nye fødevareprodukter, skaber komponenterne til den plantebaserede bøf eller sikrer, at alle spædbørn har mulighed for at få den rette ernæring - og meget meget mere.
Bedre ernæring til spædbørn
Arla Foods Ingredients udvikler komponenterne til spædbørnsernæring, som mindsker forskellen mellem modermælkserstatning og brystmælk.
Grøn burger, grøn samvittighed
IFF udvikler ingredienser til det voksende plantebaserede marked. Det gør det muligt for producenterne at skabe en smagfuld plantebøf med det helt rette bid.
Udnytter naturens ressourcer til fulde
CP Kelco er eksperter i at udnytte naturlige restprodukter, som tang og citrusskaller, ved at omdanne dem til værdifulde råvarer.
Nyheder
The Danish Food and Drink Federation (DI Fødevarer) is an independent business organization within the Confederation of Danish Industries (DI). As an integral part of the Confederation of Danish Industries, DI Fødevarer represents the food and drink sector, specifically the processing food and beverage companies. The Food and Drink Federation represents 250+ companies.