13.12.24 • DI Fødevarer • Nyheder
Fra 1. januar 2025 skal konventionelle mælkeproducenter fodre køerne med metanreducerende fodervirkemidler i mindst 80 dage. Producenterne kan vælge at øge mængden af fedt i foderet eller benytte tilsætningsstoffet…
12.12.24 • DI Fødevarer • Nyheder
EU's fødevare- og landbrugspolitik er blevet identitetspolitik. Det var en af pointerne fra Ditte Brasso fra Tænketank Europa, der på DI Fødevarers årsdag præsenterede, hvad der tegner til at bliver prioriteterne for…
Fremtidens fødevarevirksomheder, er virksomheder, der er drevet af et værdisæt omkring innovation og bæredygtighed. Mange af dem er plantebaserede og arbejder med teknikker som fermentering, ekstrudering og hybrider (altså…
31.10.24 • DI Fødevarer • Nyheder
Aftalen om grøn trepart er kaldt historisk både i sin form og i sit ambitionsniveau for den grønne omstilling. Det danske landskab vil forandres. Innovation er afgørende for at lykkes. Fødevarevirksomhederne spiller en…
Med den historiske aftale om grøn trepart står vi ved et punkt, som kan betyde, at fremtidens fødevaresystem ser anderledes ud med nye fødevarer og nye måder at producere mad på, som er skånsomme for klima,…
28.06.24 • DI Fødevarer • Nyheder
Hvordan er fødevarebranchens aktuelle tilstand? Læs vores nye publikation "State of food" og få en temperaturmåling på fødevarebranchen.
24.06.24 • DI Fødevarer • Nyheder
Hvor lander fremtidens fødevaredanmark, og hvordan får vi flere unge til at prioritere en uddannelse med udgangspunkt i fødevarer?
Mad fylder rigtigt meget for os mennesker. Mange af os går op i, hvorfor vi spiser, hvad vi spiser, og hvordan vi spiser.
I DI Fødevarer engagerer vi os i at styrke de unges madkendskab og deres evne til at navigere i et komplekst fødevaremiljø.
12.06.24 • DI Fødevarer • Nyheder
Endnu en gang får besøgende på Folkemødet på Bornholm mulighed for at få de nyeste emner på den politiske dagsorden om mad, forbrug og fødevareproduktion foldet ud i spændende debatter og underholdende…