13.12.24 • DI Fødevarer • Nyheder
Fra 1. januar 2025 skal konventionelle mælkeproducenter fodre køerne med metanreducerende fodervirkemidler i mindst 80 dage. Producenterne kan vælge at øge mængden af fedt i foderet eller benytte tilsætningsstoffet…
12.12.24 • DI Fødevarer • Nyheder
EU's fødevare- og landbrugspolitik er blevet identitetspolitik. Det var en af pointerne fra Ditte Brasso fra Tænketank Europa, der på DI Fødevarers årsdag præsenterede, hvad der tegner til at bliver prioriteterne for…
Fremtidens fødevarevirksomheder, er virksomheder, der er drevet af et værdisæt omkring innovation og bæredygtighed. Mange af dem er plantebaserede og arbejder med teknikker som fermentering, ekstrudering og hybrider (altså…
31.10.24 • DI Fødevarer • Nyheder
Aftalen om grøn trepart er kaldt historisk både i sin form og i sit ambitionsniveau for den grønne omstilling. Det danske landskab vil forandres. Innovation er afgørende for at lykkes. Fødevarevirksomhederne spiller en…
Med den historiske aftale om grøn trepart står vi ved et punkt, som kan betyde, at fremtidens fødevaresystem ser anderledes ud med nye fødevarer og nye måder at producere mad på, som er skånsomme for klima,…