23.02.23 • DI Fødevarer • Nyheder
Bestyrelsen i DI Fødevarer har valgt Torben Emborg som ny formand og Ingri Wangen Ohlsen som næstformand.
20.01.23 • DI Fødevarer • Nyheder
De seneste tre år har 20 danske virksomheder i projektet Elektrificering af fødevareindustrien fået hjælp til omstille deres produktion fra sort til grøn. Erfaringerne herfra viser, at det både teknologisk og…
13.10.22 • DI Fødevarer • Nyheder
Hvordan får vi flere danskere til at spise sundt? En undersøgelse foretaget af YouGov for DI Fødevarer før sommerferien i år tegner et billede af, at et større udbud af sunde fødevarer og færdigretter i…
15.09.22 • DI Fødevarer • Nyheder
Hvem er ansvarlige for at sikre danskernes sundhed ifølge dem selv? En undersøgelse foretaget af YouGov for DI Fødevarer før sommerferien i år fortæller, at forbrugerne føler et meget stort ansvar for egen sundhed.
Der har i 2022 været rigeligt med dårlige nyheder, men på trods af en meget mørk tid med krig og energikrise kan der findes et lyspunkt i en stigende dansk fødevareeksport.
18.08.22 • DI Fødevarer • Nyheder
Har du fået gode idéer og søger finansiering af innovation inden for landbrugs- og fødevaresektoren?
Flest danskere sætter et stort lighedstegn mellem sundhed og en sund og varieret kost. Det viser en forbrugerundersøgelse, som YouGov gennemførte for DI Fødevarer inden sommerferien 2022. På spørgsmålet om, hvad…
06.04.22 • DI Fødevarer • Nyheder
Mød Danmarks dygtigste lærlinge på DM i Skills, og vær med til at sikre din virksomhed fagligt stærk arbejdskraft.