27.11.23 • DI Fødevarer • Nyheder
Der er trods modvind fortsat gang i de grønne investeringer fødevarebranchen viser svarene fra en rundspørge i DI’s virksomhedspanel.
I takt med invasionen af Ukraine i 2022, er behovet for at erstatte fossile brændstoffer med vedvarende energikilder blevet endnu mere aktuelt.
I en aktuel rundspørge i DI’s virksomhedspanel angiver fødevarevirksomhederne, at deres vækstudsigter er pæne.
14.09.23 • DI Fødevarer • Nyheder
Finanslovsforslaget for 2024 indeholder ikke de store initiativer på fødevareområdet. Det bliver dog centralt at få prioriteret Fødevarestyrelsens internationale arbejde og indsatsen i medfør af ingrediensstrategien.
Den danske fødevarebranche er ambitiøs, når det kommer til den grønne omstilling. Mange arbejder på at reducere klimaaftrykket og foretager investeringer i den grønne omstilling. Økonomien kan dog være en…
Forbrugerpriserne synes at have stabiliseret sig. Der er dog fortsat antydning af inflation på fødevareområdet, som præges af at råvarepriserne fortsat fluktuerer på et højt niveau. Priserne ser dog ud til at…
04.09.23 • DI Fødevarer • Nyheder
I weekenden skinnede solen over Food Festival i Aarhus, hvor en engageret forsamling samledes til en livlig debat om den store klimaudfordring, der præger fødevaresektoren.
12.06.23 • DI Fødevarer • Nyheder
Danske fødevarevirksomheder har en unik mulighed for at lede den grønne omstilling og bidrage til en mere bæredygtig fremtid.
En nylig undersøgelse, udført af YouGov for DI Fødevarer, understreger, at danske forbrugere tager ansvar for deres egen sundhed.
Hvad skal der til for, at danskerne spiser mere plantebaseret?