DI Handel Nøgletal

Branchekonjunktur - 4. kvartal 2018

Nedenfor kan du læse, hvordan det står til inden for din branche.

Udsigt til omsætningsløft i 2018

Trods et mindre dyk i engroshandlens omsætning i 3. kvartal 2018, ligger niveaet fortsat højere end i samme periode sidste år. Dertil peger beskæftigelsen fortsat i den positive retning.

Hent analysen: Engroshandel

Blandede nøgletal fra detailhandlen

Detailhandlens omsætning ligger højere ift. til 2017 og har holdt et stabilt årsniveau de seneste par måneder. Forbrugertillidsindikatoren viser fortsat positive tegn, om end faldet en smule på det seneste.

Hent analysen: Detailhandel

Lille nøk ned for byggeriet i 3. kvartal 2018

Byggeriet har over en bred kam oplevet en mindre tilbagegang i omsætningen i løbet af 3. kvartal 2018. Også konjunkturindikatoren for bygge og anlæg er aftagende.

Hent analysen: Byggeri

Industrien lavede comeback i 3. kvartal 2018

Efter en skuffende start på 2018 er omsætningen i industrien kommet på sporet igen. Industriens konjunkturindikator har i de første tre kvartaler af 2018 ligget på et moderat positivt niveau. Imidlertid er industriens konjunkturindikator gået tilbage. Industriproduktionen målt i mængde fortsætter sin fremgang.

Hent analysen: Industri

Lille løft i salget for føde- og drikkevarer

Fødevareindustrien løfter omsætningen en smule efter nogle sløje måneder henover sommeren 2018. Beskæftigelsen fortsætter fremgangen.

Hent analysen: Fødevarer

Generel fremgang for tekstilbranchen

Omsætningen inden for tekstilindustrien har efter en sløj start på 2018 løftet sig. Engros- og detailhandlen har løftet salget i de seneste måneder, men oplevede et mindre fald i oktober.

Hent analysen: Tekstil

Optimistiske forventninger til starten af 2019

DI’s Virksomhedspanel viser, at DI Handels medlemmer ser positivt på 1. kvartal 2019. Forventningerne til specielt omsætningen ligger højere end hos gennemsnittet i DI’s medlemskreds.

Hent analysen: Virksomhedspanel

Relateret