Inspiration og viden

Få indsigt og opnå unik viden gennem nøgletal, analyser og værktøjer relevant for handelsbranchen.

Analyser

DI Handel sørger for, at du bliver opdateret på handelserhvervets udvikling. Gennem analyser og økonomiske nøgletal giver vi din virksomhed de bedste forudsætninger for at forstå den verden, du opererer i.

Værktøjer og guides

DI Handel har i samarbejde med eksperter udviklet en række værktøjer og guides, der kan hjælpe din virksomhed i en lang række sammenhænge.

Webinarer

Gik du glip af et online seminar? Som medlem af DI Handel kan du frit tilgå vores webinarer, som vi jævnligt afholder i samarbejde med en række eksperter inden for forskellige områder herunder e-commerce, salg, marketing, kundeoplevelser, jura og logistik/SCM.

Lovgivning

Med vores juridiske support kan du som handelsvirksomhed få juridisk vejledning og finde svar på ofte stillede spørgsmål inden for national lovgivning herunder e-handel, markedsføringsret og forbrugerret. Som noget nyt kan du også finde en oversigt over kommende EU lovgivning, som du kan downloade og dermed altid være på forkant med de nye regler og forordninger, der har indflydelse på din forretning.

Projekter

Gennem større projekter undersøger DI Handel nye tendenser, tiltag og strømninger, der berører danske handelsvirksomheder. Følg med og bliv frontløber inden for salg, marketing, e-commerce og kundeadfærd.

Artikler

Hold dig opdateret på alt fra e-commerce og kundeadfærd til B2B-salg og logisitk i vores nyhedsarkiv, som hele tiden opdateres med nyheder. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev for at sikre dig, at du altid er ajour med seneste nyt.