Arrangement

Afholdt: CxO Update: Handel i en foranderlig tid

EKSKLUSIVT ARRANGEMENT for direktører i DI Handels medlemskreds

Dette event er desværre afholdt. Du kan dog finde en masse andre spændende inspirationsseminarer, webinarer, kurser og konferencer lige her: DI Handel events.

DI Handel inviterer dig til et eksklusivt event for direktører i medlemskredsen. Her sætter vi fokus på, hvordan handel i denne tid ændrer sig hæsblæsende hurtigt og markant. Mange handelsvirksomheder udvikler og omstiller derfor deres forretninger løbende eller sågar ”over night” for at forblive relevante. Få inspiration til, hvordan du som leder kan differentiere din virksomhed fra dine konkurrenter, når markedet ændrer sig.

Mød:

 • Rikke Kristine Nielsen, der inspirerer med den nyeste forskning om, hvorfor og hvordan ledelse og håndtering af paradokser går hånd i hånd i en travl foranderlig hverdag.
 • Pressalit, der arbejder målrettet med digital forretningsudvikling, og netop har lanceret et nøglefærdigt plug and play IoT toilet, der løser reelle kundebehov. 
 • Abena, der giver dig indsigt i, hvordan corona vendte op og ned på hele forretningen, da efterspørgslen efter værnemidler eksploderede i hele verden.
 • Christina Boutrup – en af Danmarks førende kinaeksperter - der opfordrer dig til at kigge mod Kina for at blive inspireret af deres tech-revolution.

Vi glæder os til at se dig den 10. september i Industriens Hus.

Læs, hvilke tiltag vi har igangsat i Industriens Hus under Corona, for at du kan føle dig tryg lige her: Mødecenter 

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Program

 • 16.00

  Branchedirektør Sidsel Dyrholm Holst, DI Handel

  DI Handel byder velkommen

 • 16.10

  Lektor Rikke Kristine Nielsen, Aalborg Universitet

  Paradokser i ledelse – og kunsten at lede under forandringer

  Et af de vigtigste og mest udfordrende aspekter ved ledelse er evnen til at håndtere paradokser konstant. Ledelse kræver håndtering af modsatrettede hensyn og balance mellem fordele og bivirkninger – som f.eks. kvalitet vs. pris eller drift vs. udvikling. Hør eksempler på ledelsesudfordringer og få værktøjer til, hvordan du som leder kan arbejde med paradokser i en omstillingstid.

 • 16.40

  Business Development Manager Angela Leth, Pressalit A/S 

  Når digitalisering skaber værdi for brugerne og udvikler forretningen

  Pressalit producerer toiletsæder og hjælpemidler for mennesker med nedsat funktionsevne. Virksomheden arbejder løbende med at integrere digitalisering i forretningen sideløbende med den daglige drift. Hør hvordan Pressalit skaber nye forretningsmodeller og digitale løsninger, som udvikler handlen og giver slutkunderne nye muligheder.

 • 17.10

  Pause

 • 17.30

  Adm. direktør Erik Barsøe Bohsen, Abena A/S

  Omstilling af forretningen i en krisetid – udfordringer og muligheder

  Abena er Danmarks største importør af personlige værnemidler. Efter udbruddet af coronavirus oplevede Abena en voldsom efterspørgsel på varer som masker, visirer handsker og håndsprit. Hør hvordan Abena har håndteret handel i en særdeles usædvanlig tid, hvor forsyningskæder blev brudt, og hvor det var de nære relationer til producenter i andre lande, der var afgørende for importen.

 • 18.00

  Journalist og forfatter Christina Boutrup

  Fremtidens tech-udvikling kan revolutionere handel

  Kinesiske virksomheder har den globale førertrøje på inden for mange af de områder, som forventes at forme vores handelsfremtid: Droner, mobilbetalinger, sociale medier, e-handel og praktisk anvendelse af kunstig intelligens. Hør hvad danske virksomheder kan lære af Kinas fremadstormende tech-revolution.

 • 18.45

  Opsamling og vejen frem

 • 18.50

  Lækker middag på toppen af København og networking