Arrangement

Værdikæden - Tur/retur - i Sønderborg

Den aktuelle temperatur på økonomi og verdenshandel tilsat AI, produkt livscyklus & værdikæder – måske ovenikøbet cirkulære.

Foto: GettyImages, Colourbox

DI Handel glæder sig i samarbejde med Blue Water Shipping til at byde dig velkommen til et seminar, der vil sætte gang i din virksomheds fremtid!  En unik chance for at lytte til inspirerende oplæg og cases fra førende eksperter – og samtidig blive opdateret på den sidste nye viden.

Vi har sammensat et program, der ikke kun dykker ned i emner som økonomi, AI, cirkulære værdikæder og bæredygtighed, men også søger at skabe en engagerende og underholdende oplevelse, der skiller sig ud. Dette seminar handler om mere end bare faglig udvikling; det handler om at forbinde, inspirere og skabe et nyt netværk af muligheder.

Netværk med ligesindede fagfolk fra forskellige brancher og virksomheder, og åbn døren for nye forbindelser og samarbejdsmuligheder i en afslappet og indbydende atmosfære. Vi tror på, at succes skabes gennem netværk, og dette seminar giver dig den perfekte ramme til at udvide din kreds af indflydelsesrige kontakter.

Er du forhindret denne dag?

Så kan du alligevel blive klogere på værdikæden den 6. marts i Odense, hvor vi tager temperaturen på økonomien og verdenshandelen, med fokus på AI, produkt livscyklus og cirkulære værdikæder.

Tilmeld dig her: Værdikæden - Tur/retur - i Odense

Program

 • 08.30

  Registrering, kaffe & networking

 • 09.00

  v/ moderator Rikke Amdisen

  Velkomst

  Panelsnak om Økonomi & værdikæder i balance?
  v/Branchedirektør DI Handel Jacob Kjeldsen & Direktør Jan Dam Poulsen, Blue Water Shipping

 • 09.35

  V/  Service communication specialist for digital & Life cycle services, Gabrielé Vilčinskaite, Danfoss

  Product lifecycle & circular service models

  Product lifecycle extension - Topics covered will mainly be marketing activities related to circularity in service, circular service models' development in B2B industries, monetizing and commercializing services, etc. Overall Danfoss DrivePro services portfolio fits nicely into Ellen MacArthur's Circular economy model - reduce, reuse, recycle.

 • 10.10

  v/ Tina Holm Mikkelsen & Ole Møller Madsen, IBM Partner Cognitech

  Data & AI i værdikæden

  Indlægget fokuserer på den forretningsmæssige brug af AI og analyse indenfor økonomisk interessante områder i virksomheder. Ved hjælp af en eksplorativ tilgang til data, findes værdifulde afvigelser, trends og mønstre og man bliver derfra i stand til at udarbejde simuleringer, prognoser og forecast og træffe bedre beslutninger. AI kan også indbygges i virksomhedens processer og f.eks. give øget produktivitet, vækst med nye kilder til indtjening og nye måder at servicere sine kunder på. Indlægget giver inspiration til at få startet op på brug af AI , kundecases og hvordan man kommer i gang.

 • 10.45

  Pause & networking

 • 11.15

  Bæredygtighed og ESG 2024 & beyond v/Rasmus Nutzhorn, Selvstændig konsulent & Co-founder af ”The good morning collective”

  Sustainability i virkeligheden

  Hvad betyder det - i virkeligheden. Fra flotte ord til reel handling. Fra store lovpakker til meningsfulde forbedringer.
  En sjov og inspirerende præsentation, som tager os en tur i kaninhullet, fra ord til handling, fra bestyrelseslokalet i Danmark til marken i Indien, havnen i Shanghai og fabriksgulvet i Pakistan. Og hele vejen tilbage til Sønderborg .
  Forkortelser som oversættes i løbet af præsentationen: ESG, SBTI, CSRD, SCDDD, CBAM, ETS og meget mere.

 • 11.55

  Fremtidens kompetencer indenfor Innovation & Entreprenørskab V/ Associeret professor & fagleder, Arne Bilberg, SDU

  Fremtidens talenter indenfor Innovation & Entreprenørskab

  Fremtidens handel, produktion og værdikæder er automatiserede og digitaliserede. Indlægget fokuserer på uddannelse og forskning af talenter indenfor handel, produktion og værdikæder , hvor dette indlæg vil diskutere simulering og digitale tvillinger fra maskiner, fabrikker til forsyningskæder.
  Modeller kan sammen med AI bruges til at udvikle & eksperimentere med fremtidens forsyningskæder for at gøre dem langt mere effektive og robuste i forhold til forstyrrelser og uforudsete hændelser. Der bliver mulighed for at besøge SDUs innovations laboratorium, hvor der arbejde med Simulering, Extended Reality og Smarte Fabrikker.

 • 12.30

  Networking - stående sandwich – Tak for i dag.

 • 13.00

  Rundvisning SDU Innovation Lab (optional)