Webinar

Amazon – Brand Owner guide

Vidste du, at Amazon tilbyder ekstra fordele til brand owners på deres markedspladser? Deltag på dette webinar, hvor Amazon gennemgår hvilke ekstra muligheder brand owners har i forhold til en almindelig sælger-konto og er en god starter guide for brand owners.

Vi har inviteret Amazon, som er en af verdens største handelsplatforme, til at komme og fortælle hvordan du kan udnytte alle fordelene ved at være brand owner (producent eller agent – virksomheder med rettigheder til et mærke) på platformen. Amazon brugt rigtigt kan være den hurtige vej for din virksomhed til at sælge produkter til udenlandske kunder, hvad enten det er til forbrugere (B2C) og/eller til virksomheder (B2B).

Markedspladsen Amazon er frygtet af nogle, men mange kan også se muligheder i denne salgskanal for at nå nye kunder, positionere sit brand og øge omsætningen. Vi har derfor inviteret Amazon til et webinar, hvor de vil give brand owners et indblik i, hvilke ekstra muligheder de har i forhold til en almindelig sælger-konto. Dette webinar er en god starter guide for alle, der vil udnytte de fordele Amazon giver ved at være en  brand owner på platformen.

På webinaret vil Amazon derfor bl.a. gennemgå:

  • Hvordan man kan optimere sin Amazon konto hvis man er brand owner
  • Gennemgang af forskellige gratis brand owner tools
  • Hvordan man opretter sig på Brand Registry
  • Hvordan man skaber A+ content, Sponsored Brands & Stores
  • Introduktion til Amazon Brand Analytics

Dette webinar er primært rettet mod brand owner, der vil i gang med at sælge på Amazon.

Indhold fra dette webinar kommer fra Amazons Seller University, som er deres online uddannelsesinstitution der skal lære virksomheder, hvordan man får succes som Amazon-salgspartnere. Det er første gang, at dette indhold bliver præsenteret på dansk.

Møde den første dansker i Amazon

På webinaret vil du kunne møde Ida Nixon, som er den første dansker i Amazons eksport team. Idas opgave i Amazon er, at finde og hjælpe danske virksomheder til at blive oprettet og komme igang med at sælge på amazon.de, verdens næststørste Amazon platform. Ida sidder til dagligt på det svenske Amazon kontor i Stockholm.

Oplægsholder

Ida Nixon

Key Account Manager, Amazon

Oplægsholder

Kim arbejder primært med e-handel og ny teknologi, som kan understøtte fremtidens handel på tværs af B2B, B2G og B2C.

Kim Bruno-Lindby

Chefkonsulent

Oplægsholder

Tevin Lac har i de seneste tre år arbejdet med projektet E-eksport via Online Markedspladser. Han er derudover Head of E-commerce i DI.

Tevin Lac

Seniorchefkonsulent, Fagleder, Digital handel / Head of e-commerce