Webinar

Afholdt: Konvertering: Kan dit website fastholde, engagere og motivere de besøgende?

Hvad er de tre største fejl virksomhederne begår når konverteringseksperten ser websitet igennem? På dette webinar vil Ole Gregersen fra Optuner fortælle om de udfordringer, der går igen, da han for nyligt lavede 30 gennemsyn af virksomheder i en række brancher.

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver login

Login her

Du får både eksempler og principper du kan genbruge til at undgå de samme fejl på dit eget website. Og der vil naturligt være fokus på online salg og om at fastholde, engagere og motivere besøgende på websitet til de rigtige handlinger.

Er du i tvivl om, hvordan du skal få din webshop til at performe bedre, så kig med i dette Conversionboost Warm-up webinar. Det er gratis for alle.

Ole Gregersen

Optimering af online kunderejser er Ole Gregersens speciale. Igennem brugerdata, adfærdsdesign og User Experience arbejder han med at omsætte besøgende til betalende kunder. Ole er desuden grundlægger af Conversionboost konferencen.

Kim Bruno-Lindby

Kim arbejder primært med e-handel og ny teknologi, som kan understøtte fremtidens handel på tværs af B2B, B2G og B2C.

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden