05.04.24 DI Handel Nyheder

Efterlysning: Unge talenter på handelsøkonom-uddannelsen tilbyder hjælp

Hvad siger du til en gratis hjælpende hånd fra Cphbusiness-studerende på videregående uddannelser med speciale inden for indkøb og salg?

Lektor Helle Bro-Nielsen og Adjunkt Nicolas Lambert skal i gang med at undervise en gruppe energiske handelsøkonomer fra Cphbusiness i Hillerød i et valgfag inden for indkøb og salg. I den forbindelse står de klar til at tilbyde virksomheder en unik mulighed for gratis hjælp fra de unge studerende i alderen 20-25 år.

Udbytte af samarbejdet 

Virksomheder, der deltager i samarbejdet, vil få mulighed for at præsentere deres konkrete udfordringer for de studerende, som vil arbejde på at udvikle løsninger i samarbejde med underviserne. Dette vil typisk tage omkring en time. Derefter vil virksomhederne have mulighed for at deltage i de studerendes præsentationer af løsningerne og give feedback, i samarbejde med underviserne, hvilket vil tage cirka et par timer.

Problemstillingerne kan være mange forskellige, og det kunne for eksempel være at:

  • finde leverandører
  • udvikle en indkøbs- eller salgsstrategi
  • generere leads på relevante kunder
  • forbedre bæredygtighed i salg og indkøb
  • afdække et marked mv.

 

På Cphbusiness tror vi, at de studerende lærer noget af bøger og meget af praksis. Derfor studerer de unge ved, at vi undersøger, hvordan praksis reelt arbejder med et emne Helle Bro-Nielsen, lektor på Cphbusiness

De to undervisere har erfaring med, at samarbejde med virksomheder spiller en afgørende rolle for de studerendes læring og udvikling. Gennem projektforløb er det også blevet tydeligt, hvordan de studerende kan bidrage med værdi til virksomheder, især på områder, hvor der er knaphed på ressourcer eller manglende erfaring. Dette omfatter alt fra at forbedre bæredygtigheden i virksomhedens processer til at identificere nye markeder og drive innovation i produkter og processer.

Deadlines og frister

Projektet forventes at blive afviklet i ugerne 23-24, og deadline for aftale omkring samarbejde er den 1. maj 2024.

Hvis din virksomhed er interesseret i at høre mere om denne mulighed for gratis assistance og samarbejde, er du velkommen til at kontakte:

De ser frem til at skabe værdifulde partnerskaber og løse udfordringer sammen med jer.

Kort om Cphbusiness

Cphbusiness er Danmarks største erhvervsakademi. Cphbusiness har afdelinger i København, Lyngby og Hillerød og har desuden aktiviteter på Bornholm. På Cphbusiness er der ca. 6.000 fuldtidsstuderende, 8.000 fagdeltagere på efter- og videreuddannelser og 500 medarbejdere.

Cphbusiness har danske og internationale videregående uddannelser inden for: Salg og Markedsføring, Service og Oplevelse, Økonomi og Finans, Innovation og Teknologi, Ledelse og Kommunikation samt Laboratorie og Miljø.

Relateret indhold