Online webinar

Webinar om GS1 standarder for life science virksomheder

DI inviterer sammen med GS1 Denmark til fagligt webinar om lovgivningskrævet mærkning af medicinsk udstyr i EU efter GS1 standarder.

På dette webinar vil Head of Healthcare Sector hos GS1 Denmark, Jesper Franke, bidrage til, at du kan få et indblik i krav til mærkning af medicinsk udstyr i EU efter GS1 standarder. På webinaret kan du blandet andet blive klogere på Unique Device Identifikation (UDI) som er en del af forordningen for medicinsk udstyr, EUDAMED samt direct marking af medicinsk udstyr. På webinaret vil der blandt andet også blive gennemgået mulige stregkodetyper, pakkehierarkier og stregkodekvaliteter.

GS1

GS1 er en standardiseringsorganisation, som arbejder for sine danske og udenlandske medlemsvirksomheder. GS1 udbreder standarder og services, der støtter alle aktører i at skabe en sikrere og mere effektiv forsyningskæde, for eksempel når de skal udveksle eksempelvis stamdata, ordrer og fakturaer, stregkodemærke eller spore produkter og forsendelser Hele GS1 er en neutral, not-for-profit medlemsorganisation og NGO. I Danmark er ca. 10.700 virksomheder medlem, og på verdensplan drejer det sig om ca. 2 millioner virksomheder spredt over 25 sektorer. GS1 samler alle aktører i forsyningskæden, bl.a. producenter, leverandører, distributører, handlen, logistikudbydere, toldorganisationer, softwarehuse og myndigheder. Selvom de kan have modstridende interesser, kan de sammen med GS1 finde standarder, der gør forsyningskæden mere effektiv, mere sikker og mindre omkostningsfuld.

Susanne B. Christensen

Susanne B. Christensen

Chefkonsulent

Fagligt ansvarlig

Bente Kruckenberg

Bente Kruckenberg

Koordinator

Praktisk ansvarlig