26.11.19 DI Produktion Nyheder

Indstil til DI’s Lærlingepris

Indstil til årets lærling i din region | Forstærk din eksport til Nordtyskland | Nyt om markedsmulighederne i Central- og Østeuropa

Indstil til årets lærling i din region
Er der en lærling eller elev i din virksomhed, som har udmærket sig ved f.eks. at tage et ekstra ansvar, når der er tryk på dagligdagen? Så kan du lige nu indstille en dygtig lærling til DI’s Lærlingepris. Prisen uddeles årligt på enten regionalforeningens erhvervstræf eller på virksomheden.

Forstærk din eksport til Nordtyskland
NORTEC messen i Hamborg finder sted den 21.-24. januar 2020. Fokus på messen er Industri 4.0 med integration mellem den digitale verden og den fysiske produktion. Tyskland er et af vores største eksportmarkeder, der er på messen derfor mulighed for at starte eller forstærke eksporten til vores naboland.

Nyt om markedsmulighederne i Central- og Østeuropa
Den 17. januar 2020 holder DI et møde om markedsmulighederne i Østeuropa. Du har mulighed for at møde Danmarks ambassadører i Polen, Tjekkiet og Ungarn. Der er fokus på den nyeste udvikling i Central- og Østeuropa samt hvordan man som dansk virksomhed overkommer udfordringer og gør nytte af mulighederne.