Webinar

Introduktion til den kollektive transport for KV21 og RV21 kandidater

DI Transport og Brancheforeningen Dansk Kollektiv Trafik inviterer kandidater til KV21 og RV21 til et webinar om den kollektive transport den 30. september kl. 17-18.

Kollektiv transport og mobilitet er væsentlig del af arbejdet i kommuner og regioner. Det kan være genvejen til en grønnere by, til flere færdiguddannede unge og til sikre, at den rette arbejdskraft, når frem til kommunens virksomheder.

Webinaret er for dig, som gerne vil vide mere om den kollektive transport og få et større kendskab til området inden valget. På webinaret får du en hurtig introduktion til kollektiv transport, kommuner og regioners rolle, finansiering og gode argumenter, så du er klædt bedre på til politiske drøftelser og beslutninger om fremtidens kollektive transport.

Program for webinaret:

Velkomst v. Michael Svane, direktør for DI Transport.

Introduktion til den kollektive transport herunder organisering, finansiering, kontrakter, grøn omstilling mm. v. Carsten Hyldborg, direktør for trafikselskabet Fynbus.

Kort præsentation til udfordringer i den kollektive transport og mulige lokale og regionale løsninger v. Lise Bjørg Pedersen, DI Transport og Anders Rody Hansen, DI Transport.

Spørgsmål og sparring.

Deltagelse i webinaret er gratis og åbent for alle. Deltagelse kræver tilmelding.

Hvis du har problemer med at tilmelde dig gennem linket, kan du også sende en mail med dit navn og e-mail til Makn@di.dk

Som supplement til webinaret har vi udarbejdet 2 handouts, som samler en række centrale baggrundsfakta samt forslag til forskellige kommunale og regionale indsatser, der kan styrke den kollektive transport.
Den ene handout har fokus på de små- og mellemstore kommuner samt regioner. Den anden handout har fokus på de 4 største byområder.

Du kan downloade dem ude i højre side, uder tilmelding.

Lise Bjørg Pedersen

Lise Bjørg Pedersen

Sekretariatsleder, Dansk Kollektiv Trafik (DKT)