Foto: Colourbox

22.01.24 ATL Nyheder

ATL opretter nyt netværk for arbejdsmiljø

I netværket kan arbejdsmiljøledere fra ATL’s medlemsvirksomheder sparre med hinanden og dele viden om sikkerhed og arbejdsmiljø.

På opfordring fra en række medlemsvirksomheder opretter ATL – Transportens Arbejdsgivere nu et netværk for medlemmernes arbejdsmiljøansvarlige. Ifølge chefkonsulent Susanne Linhart skal netværket bruges til at dele viden om sikkerhed og arbejdsmiljø og fungere som en virtuel sparringspartner.

- Mange virksomheder ved, at et godt og trygt arbejdsmiljø er direkte forbundet med medarbejdernes trivsel. Derfor giver det rigtig god mening at vi starter netværket op, så virksomhederne kan få viden og inspiration og sammen afprøve nye idéer på området, siger Susanne Linhart.

Susanne Linhart, der vil facilitere netværket, forklarer, at det er planen, at medlemmerne også selv ”skal på banen” og stå for oplæg om, hvordan udfordringer på arbejdsmiljøområdet kan løses i praksis.

Arbejdsmiljønetværket er gratis for medlemsvirksomheder og er målrettet arbejdsmiljøledere og arbejdsmiljøansvarlige i ATLs medlemsvirksomheder. Indtil videre er det planen, at der afholdes to-tre virtuelle møder årligt.

Læs mere og tilmeld jer netværket her.

Relateret indhold