ATL og Klimaklar Produktionsvirksomhed har ingået en aftale om et særtilbud for ATL's medlemmer. På billedet ser du Branchedirektør for ATL, Lars William Wesch og Programleder for Klimaklar, Line Gry Knudsen.

27.02.24 ATL Nyheder

Nyt tilbud sikrer hjælp til CO2-regnskabet

ATL’s Klimaklar særforløb hjælper medlemsvirksomheder godt i gang med CO2-regnskabet. Forløbet er opbygget af onlinemoduler, fysiske og digitale netværksmøder samt én-til-én rådgivning.

Transportvirksomheder, der ønsker at få styr på deres CO2-aftryk, behøver ikke skimte langt efter hjælp. Sammen med kollegerne i Klimaklar Produktionsvirksomhed har ATL nemlig stablet et helt nyt medlemstilbud på benene i form af et Klimaklar særforløb.

Her vil deltagerne lære at indsamle og forstå egne CO2-data, opstille realistiske CO2-reduktionsmål, ligesom de får inspiration til reduktionstiltag og god klimakommunikation.

- Flere og flere transportvirksomheder oplever, at særligt større kunder begynder at efterspørge leverandørernes CO2-aftryk, men især for mindre og mellemstore virksomheder, hvor den daglige drift fylder meget, kan det være krævende at komme i gang med. Derfor er jeg glad for, at vi har fået oprettet et Klimaklar særforløb, der giver god støtte til at komme i gang, siger branchedirektør i ATL- Transportens Arbejdsgivere, Lars William Wesch.

Særforløbet er opbygget af online selvstudier, netværksmøder og én-til-én sparring med klimarådgivere og består samlet set af:

  • Seks online læringsmoduler
  • Fire netværksmøder á 1,5-3 timers varighed (tre online og ét fysisk møde)
  • To timers online individuel rådgivning
  • Adgang til lukket onlineforum for deltagerne
  • Op til to deltagere pr. virksomhed

Lær af andre transportvirksomheder

Forløbet er opbygget, så deltagerne skiftevis gennemfører et eller to onlinemoduler ved selvstudie, hvorefter der samles op ved et netværksmøde, hvor virksomhederne kan udveksle viden og erfaringer.

Har man behov, er der også mulighed for at booke to timers individuel online rådgivning med en rådgiver fra Energy Solutions.

Særforløbet faciliteres af klimarådgivere fra Energy Solution og Klimaklar Produktionsvirksomhed og anbefales gennemført i løbet af ca. to måneder.

Læs mere om særforløbet her: Kom helt i mål med virksomhedens CO2-regnskab (danskindustri.dk)

Relateret indhold