Fotokredit: Bilbranchen

11.04.23 DI Bilbranchen Nyheder

Hvad er op og ned på den økonomiske front i 2023?

Glæd dig til at opleve Ulrik Bie på Bilbranchens årsdag, der på dagen giver overblikket over den verdensøkonomiske situation og kigger ind i, hvad der er i vente for bilbranchen i den kommende tid.

Den verdensomspændende pandemi og efterfølgende krig i Ukraine resulterede i leveringsudfordringer, høje energipriser, inflation og dalende forbrugertillid. Og her i 2023 stiger priserne stadig ligesom de høje renter presser markederne i Europa og USA. Omvendt er Kina tilbage i rollen som det økonomiske verdenslokomotiv, og i resten af Asien er stemningen også positiv.

For at gøre vores branche klogere på, hvad der helt aktuelt foregår på den verdensøkonomiske scene, og hvad der kan være i vente for forbrugerne og bilbranchen i den kommende tid, har Bilbranchen inviteret Berlingskes økonomiske redaktør Ulrik Bie ind for at give deltagerne et overblik over den verdensøkonomiske situation.

Ulrik Bie har siden 2018 været økonomisk redaktør på Berlingske og dækker internationale og danske økonomiske spørgsmål. Ulrik har tidligere bl.a. været cheføkonom i Institute of International Finance i Washington med fokus på G7-landenes økonomi og politiske forhold samt cheføkonom i Nykredit. Han har desuden været finansattaché på den danske ambassade i Washington og økonom i Nationalbanken.

Ulrik har derfor et stort og kyndigt overblik over den verdensøkonomiske tilstand, og vi glæder os til at tage imod ham.

Tilmelding

Tilmeld dig her
Thomas Møller Sørensen

Thomas Møller Sørensen

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 3383
  • Mobil +45 2684 3014
  • E-mail tms@di.dk

Relateret indhold