Fotokredit: Business College Syd (Mommark)

12.12.23 DI Bilbranchen Nyheder

Et nyt kuld bilsælgere står klar til branchen

I sidste uge kunne Business College Syd (Mommark) sende endnu et hold nyuddannede bilsælgere afsted og ud i branchen. DI Bilbranchen ønsker et stort tillykke til dimittenderne.

Torsdag den 7. december blev 26 unge mennesker fejret med en flot reception hos Karvil Biler A/S i Odense, da Mommark markerede afslutningen af de nyuddannede bilsælgeres uddannelse. I alt er der afsluttet 78 nye bilsælgere i hele 2023.

DI Bilbranchen har i gennem mange år støttet op om branchens uddannelser på Mommark, og sætter stor pris på den altid gode dialog med skolen om udviklingen af branchens uddannelsestilbud. Branchen har i endnu højere grad end før brug for de nyeste kompetencer, så bilforhandlerne kan træffe de rigtige beslutninger i en kompleks tid.

Udover tale fra dimittendernes, nu tidligere, underviser, Søren Nielsen, havde DI Bilbranchens direktør, Thomas Møller Sørensen, sendt en videohilsen, hvori han bl.a. lagde vægt på, at forandringerne i branchen, både på teknologi- og produktsiden, forbrugernes digitale købsvaner og nye spillere i branchen, gør, at friske og innovative idéer fra nyuddannede bilsælgere i den grad er noget, forhandlerne har brug for.

Fra DI Bilbranchen skal der lyde et stort tillykke med uddannelsen.

Du kan se Thomas’ videohilsen til dimittenderne her.

DI Bilbranchen
Hanne Baunkjær

Hanne Baunkjær

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4846
  • Mobil +45 2099 8478
  • E-mail haba@di.dk

Relateret indhold