Fotokredit: Erhvervsakademi Aarhus

16.10.23 DI Bilbranchen Nyheder

Erhvervsakademi Aarhus lancerer BilDiplom-uddannelsen

Uddannelsens formål er at give ledere i bilbranchen bedre forudsætninger for at kunne navigere i branchens stigende kompleksitet og omskiftelighed.

I takt med teknologiske innovationer og ændringer i forbrugermønstre står bilbranchen i Danmark over for mange spændende udfordringer og muligheder. Det er en tid i branchen, der på alle parametre er præget af omfattende forandringer. Det gælder både ift. digitalisering, grøn omstilling og producenternes ønske om direkte salg. Alt dette afspejler bilbranchens konstante behov for at tilpasse sig omskiftelige krav fra både industrien selv og forbrugerne.

For at imødekomme meget af dette har Erhvervsakademi Aarhus udviklet ’Bilbranchens Diplomuddannelse’, også kendt som ”BilDiplom”. Uddannelsens formål er at uddanne ledere i bilbranchen, så de har bedre forudsætninger for at kunne navigere i en branche under konstant forandring og lede den ind i en bæredygtig og konkurrencedygtig fremtid.

BilDiplom-uddannelsen er en naturlig videreudvikling af Erhvervsakademi Aarhus' allerede eksisterende biluddannelser, ”Salgsrådgiveren” og ”Servicerådgiveren”. Disse udgør fundamentet for den uddannelse, som BilDiplom-uddannelsen tilbyder.

Om BilDiplom-uddannelsen udtaler Peter Brandt-Clausen, Chefkonsulent ved Erhvervsakademi Aarhus:

"Vi er utroligt stolte af at præsentere Bilbranchens Diplomuddannelse fra Erhvervsakademi Aarhus. Denne uddannelse markerer en vigtig milepæl inden for vores samarbejde med de store aktører og bilkoncerner i branchen”, udtaler han og fortsætter,

"Vi har arbejdet tæt sammen med væsentlige nøglespillere i branchen for at skabe en uddannelse, der er nøjagtigt tilpasset de udfordringer som bilbranchen står overfor."

Uddannelsens formål og fokuspunkter inkluderer:

  • Skræddersyet uddannelse: Uddannelsen imødekommer de skiftende behov i branchen, herunder de seneste teknologiske innovationer og ændringer i forbrugeradfærden.
  • Forretningsforståelse: Deltagerne vil udvikle en forretningsforståelse, der giver dem evnen til at træffe effektive beslutninger og lede bilvirksomheder mod bæredygtig vækst.
  • Ledelseskompetencer: Uddannelsen fokuserer på at styrke ledelseskompetencer, der skal fremme effektiv kommunikation, teamarbejde og samarbejde inden for organisationen.
  • Markedsindsigt: BilDiplom-uddannelsen giver deltagerne indsigt i de seneste markeds- og forbrugertrends, der kan give en konkurrencefordel i en dynamisk branche.
  • Bæredygtig forretningsudvikling: Med et fokus på bæredygtighed hjælper uddannelsen deltagerne med at lede bilvirksomheder mod en mere miljøvenlig fremtid og imødekomme stigende krav fra forbrugerne.
  • Netværksmuligheder: Deltagerne får mulighed for at etablere professionelle netværk inden for bilbranchen.

BilDiplom-uddannelsen starter allerede i december 2023, og strækker sig over tre år, hvilket sikrer balance mellem teoretisk viden og praktisk erfaring.

Tilmelding og mere information:

For mere information om uddannelsen tilmelding, besøg Erhvervsakademi Aarhus' hjemmeside:  www.eaaa.dk/bildiplom.

Du kan også kontakte Chefkonsulent Peter Brandt-Clausen, Erhvervsakademi Aarhus på mobil: 7228 6176 eller e-mail: pbcl@eaaa.dk.

Download Erhvervsakademi Aarhus’ brochure her

Bildiplomuddannelse
Hanne Baunkjær

Hanne Baunkjær

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4846
  • Mobil +45 2099 8478
  • E-mail haba@di.dk

Relateret indhold