Fotokredit: Erhvervsakademi Aarhus

19.12.23 DI Bilbranchen Nyheder

Tillykke til branchens nye salgsrådgivere

Erhvervsakademi Aarhus kunne i denne uge sende friske kompetencer ud til medlemmerne, da der blev afholdt dimission for Hold 4 på ’Salgsrådgiveren’. DI Bilbranchen ønsker et stort tillykke til dimittenderne.

Mandag den 18. december blev 14 unge talenter fra branchen fejret ved en flot reception på Erhvervsakademi Aarhus med deltagelse af over 70 gæster. Både familie, venner og ikke mindst dimittendernes nærmeste ledere fra bilhusene var mødt talstærkt op. Dagen blev kyndigt styret af Anker Nørlund, der til dagligt er ansvarlig for uddannelsen.

Dagen bød foruden et glas og musikledsagelse fra musiker, Mads Mahler, også på flere flotte taler.

DI Bilbranchens direktør, Thomas Møller Sørensen, sendte en videohilsen til dimittenderne, hvori han bl.a. lagde vægt på, at de opnåede kompetencer på DI Bilbranchens akademiuddannelse i salg og rådgivning er lige dét, som branchen har brug for i en kompleks tid, hvor forbrugernes købsvaner ændrer sig, nye spillere kommer ind i branchen og teknologien er i forandring. Alt sammen på samme tid.

Derudover var der taler fra dimittend Mads Daa-Døssing, Koch Biler A/S, der takkede sine medstuderende og Erhvervsakademiet, hvor netværksdelen blev fremhævet. HR-Manager Line Andersen fra Andersen Biler A/S, der talte på vegne af de bilvirksomheder, der har deltagere på uddannelsen, fortalte om udbyttet for virksomhederne, når medarbejderne tager videreuddannelse sideløbende med jobbet – ikke mindst som en integreret del af et forløb som Sales Trainee.

Der blev også tid til en præsentation af Erhvervsakademi Aarhus’ nyeste uddannelsestilbud til bilbranchen, BilDiplom-uddannelsen, som Peter Brandt-Clausen fortalte om.

imagezvinn.pngSebastian Ingversen, Bayern AutoGroup Kolding A/S, blev kåret som Årets salgsrådgiver.

Et stort tillykke fra DI Bilbranchen til dimittenderne og deres virksomheder.  

Du kan se Thomas’ videohilsen til dimittenderne her.

Videokredit: DI Bilbranchen
Hanne Baunkjær

Hanne Baunkjær

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4846
  • Mobil +45 2099 8478
  • E-mail haba@di.dk

Relateret indhold