Foto: DI Bilbranchen

23.01.24 DI Bilbranchen Nyheder

Vellykket kickoff for hold 7 på ”salgsrådgiveren”

20 unge talenter fra branchen mødte hinanden for første gang, da Erhvervsakademi Aarhus og DI Bilbranchen torsdag den 18. januar bød velkommen til et nyt hold på Bilbranchens akademiuddannelse i salg og rådgivning.

I selskab med deres nærmeste ledere fik de studerende en varm velkomst og grundig introduktion af chefkonsulent Anker Nørlund fra Erhvervsakademi Aarhus til, hvordan de næste tre års uddannelse i ”Guldhuset” i Viby vil forløbe. Dagen bød også på en række inspirerende indlæg, der alle bekræftede de studerende i, at de havde valgt den rigtige uddannelse.

DI Bilbranchens branchedirektør, Thomas Møller Sørensen, gav i sit oplæg de studerende et  indblik i de store megatrends, som på én og samme tid rammer alle led i bilindustrien. Især branchens grønne omstilling, producenternes nye distributionsveje og digitaliseringen af branchen gør, at bilforhandlerne skal indstille sig på at drive en forretning, som kan være anderledes i fremtiden. Og det er her, at uddannelsen rammer plet i forhold til branchens kompetencebehov.

Hvis vi som branche skal kunne profitere af de omvæltninger, som hele tiden rammer bilindustrien, er det nye kompetencer, der skal til. For hvis vi ikke omsætter ny viden som jeres til konkret handling, så udvikler branchen sig ikke. Thomas Møller Sørensen, Branchedirektør

image1ihiii.pngDI Bilbranchens direktør gav et vue over de store forandringer, branchen er midt i, og betonede at branchen mere end nogen sinde har brug for veluddannede medarbejdere.

Til stor fornøjelse lagde Group CEO Jesper Ratza vejen forbi og gav de studerende et indblik i sin karriere og vejen til etableringen af AUTOproff Danmark A/S. Han delte gavmildt ud af sine erfaringer og gav inspiration til, hvordan branchen kan blive bedre til at gribe digitaliseringens mange muligheder. Slutteligt mindede han de studerende om, at ”Det er jer, der skubber toget. Tag fat og skab forandringer. Der er masser af muligheder især indenfor professionaliseringen af salget af brugte biler”.

Der blev lyttet ekstra godt efter i lokalet, da den nyuddannede salgsrådgiver Emil Hammerstrøm fra Andersen Biler A/S delte ud af sine erfaringer og oplevelser fra det netop veloverståede treårige uddannelsesforløb. Også de fremmødte ledere fik inspiration med hjem, da HR-Manager Line Andersen fra samme virksomhed delte ud af erfaringerne med videreuddannelse fra et virksomhedsperspektiv.

image26i3c.png
Line Andersen, HR-manager, fortalte om Andersen Bilers mangeårige erfaring med at uddanne salgstrainees på uddannelsen i Aarhus.

Det første af uddannelsens i alt seks akademifag, ”Salg og salgspsykologi”, har studiestart om få dage, og underviserne Thomas Ladegaard og Birgitte Bruun Kjær sørgede for, at alle gik motiverede hjem og godt klædt på til første rigtige undervisningsdag på erhvervsakademiet i Aarhus.

imager6iyo.png

Vi ønsker alle deltagere på hold 7 og deres virksomheder rigtig god fornøjelse med uddannelsesforløbet.

Få mere information om uddannelsen

Kontakt chefkonsulent Anker Nørlund Christensen,  Erhvervsakademi Aarhus
Mobil: 7228 6173
E-mail: anc@eaaa.dk

Eller læs mere her: Bilsælgeruddannelse | Opkvalificer dig som salgsrådgiver

Hanne Baunkjær

Hanne Baunkjær

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 4846
  • Mobil +45 2099 8478
  • E-mail haba@di.dk

Relateret indhold