Foto: Torben Eskerod
07.06.22 Dansk Beton Nyheder

Fokus på den fantastiske betonfaglighed i brobygning

Danmark er verdensmestre i brobygning! Det hylder vi i eventet Verdens Vildeste Brobyggere, som løber af stablen den 10. juni 2022. Dansk Beton er partner.

Verdens Vildeste Brobyggere hylder broerne i form af en årlig bro-hyldest-dag, hvor unge lærlinge og studerende dyster om at bygge broer på tid og skaber opmærksomhed omkring erhvervsuddannelserne og byggebranchen som en spændende karrierevej.

Som partner med Verdens Vildeste Brobyggere sætter Dansk Beton fokus på den fantastiske betonfaglighed, der skal til for at bygge broer, og på betonens mange fordele som materiale.

Selve betonstøbningen fandt sted i maj og Dansk Beton var med. Se filmen fra betonstøbningsdagen herunder.

Om Verdens Vildeste Brobyggere

I år afholdes Verdens Vildeste Brobyggere den 10. juni i Kanalbyen i Fredericia, hvor tre hold unge lærlinge og studerende dyster om at bygge tre broer på syv timer.

Med Verdens Vildeste Brobyggere skaber vi en folkefest og en uddannelsesmesse med tusindvis af tilskuere og opmærksomhed om blandt andet beton hos de unge generationer, så endnu flere vælger at gøre karriere i betonindustrien. Vi planter en spire hos de unge og hos deres forældre; betonbranchen er et sted, hvor man får et godt og spændende arbejdsliv.

Læs mere på https://brobyggere.dk/

Birgitte Theresia Henriksen
Skrevet af:

Birgitte Theresia Henriksen

Relateret indhold