01.12.23 TMI Nyheder

Den fællesoffentlige møbelaftale 50.30 i teknisk dialog

SKI inviterer fra den 1. december interesserede virksomheder til teknisk dialog på den kommende SKI-aftale 50.30 Møbler. Her bliver det muligt for virksomhederne at komme med skriftlige input til dele af udbudsmaterialet

Formålet med den tekniske dialog er, at potentielle tilbudsgivere får mulighed for at gennemlæse og kommentere på dele af udbudsmaterialet for at sikre, at den endelige aftale afspejler markedets vilkår og mekanismer, samt at aftalen bliver så anvendelig som mulig for både offentlige brugere og leverandører på aftalen.

SKI håber derfor, at både potentielle tilbudsgivere og andre interesserede virksomheder vil sætte sig ind i materialet og melde tilbage med forslag til ændringer, rettelser og tilføjelser samt give input til de stillede spørgsmål.

For at tage hensyn til den store arbejdsbyrde og give bedre tid til gennemgang af det udvalgte udbudsmateriale, har SKI valgt at dele materialet op og afholde to omgange af teknisk dialog.

De udvalgte emner, som SKI ønsker input til i denne omgang af den tekniske dialog, vedrører:

  • Leveringskontrakten
  • Aftaleforpligtelsen
  • Implementering
  • Prisregulering
  • Opdatering af sortimentet

I anden omgang vil fokus forventeligt være på kravsspecifikationer og kvalitetsevalueringen.

Sådan får virksomhederne adgang til dialogen

De interesserede virksomheder deltager i den tekniske dialog via udbudssystemet ETHICS (linket vil først være aktivt, når der åbnes for dialogen) og får direkte besked.

Materialet er tilgængeligt fra den 1. december, og fristen for at komme med input er den 15. december.

Plads til tre leverandører

Aftalen vil bestå af tre delaftaler, der dækker forskellige kategorier, og hver delaftale tildeles en leverandør hver.

Produkterne på aftalen vil blive evalueret på pris og kvalitet, hvor kvaliteten vægter 40 pct. og vurderes ud fra fysiske brugertests og målbare kvalitetsparametre, der fastlægges i samarbejde med branchefolk, kunderepræsentanter og fagspecialister. Derudover bliver der kigget nærmere på kravsspecifikationerne og arbejdet på at justere niveauet for disse, så produkterne bliver markedskonforme og af den bedst mulige kvalitet.

Vi forventer, at den nye aftale vil være klar til brug den 6. januar 2025. På udbudssiden på SKI.dk kan I følge med i processen og tilmelde dig statusopdateringer om aftalen.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte udbudskonsulent Martin Schmidt

Tildeling på 03.13 Møbler rykkes til februar 2024

SKI er også i gang med udbuddet af deres anden møbelaftale, 03.13 Møbler, som frit kan anvendes af alle offentlige organisationer. Den 15. september 2023 var der tilbudsfrist for de prækvalificerede tilbudsgivere.

SKI har fundet det nødvendigt at foretage en nøje gennemgang af tilbudsgivernes miljødokumentation med henblik på at sikre, at de tilbudte produkter i det miljømærkede sortiment lever op til de angivne krav. Dette arbejde pågår fortsat, da der er behov for yderligere afklaring med nogle af tilbudsgiverne. Gennemgangen forventes afsluttet med udgangen af januar 2024.

Det har derfor været nødvendigt at justere tidsplanen for udbuddet. SKI forventer nu at kunne tildele aftalen i starten af februar 2024 med ikrafttrædelse i juni 2024.

Mads P. Gede

Mads P. Gede

Chefkonsulent

  • Direkte +45 7216 0209
  • Mobil +45 2460 0522
  • E-mail mge@di.dk

Relateret indhold