Kurser og arrangementer

Som medlem af DI Dansk Byggeri har du adgang til et bredt udvalg af kurser og gå-hjem-møder udviklet specifikt til branchens behov. Du finder kurser inden for blandt andet produktionsstyring, byggeteknik, kvalitetssikring, overenskomster, entrepriseret og ledelse i byggeriet, og vi har i denne tid særligt fokus på online forløb.

Vejledninger

Kursusguide 2021

Download

COVID-19

Kurser, møder og uddannelser med nye restriktioner

I DI afholder vi mange kurser, møder og uddannelser for vores medlemsvirksomheder. Arrangementerne er vigtige, fordi de er fagligt opkvalificerende og bidrager til at udvikle virksomhedernes forretning og konkurrenceevne. Derfor gør vi, hvad vi kan, for at gennemføre så mange af vores aktiviteter, som muligt. Alle vores aktiviteter holdes under hensyntagen til myndighedernes anbefalinger. Her er praktisk information om, hvordan vi konkret griber det an.

Kurser, møder og uddannelser med fysisk deltagelse

Når der er mere end 10 deltagere på holdet, vil undervisningen foregå med skolebordsopsætning, hvor hver deltager sidder ved eget bord og alle ser i samme retning. Gruppearbejde vil kunne laves udenfor plenum lokalet i mindre grupper. Disse grupper vil være de samme under hele forløbet, så man undgår at blande sig med andre uden for ens egen gruppe. Man bærer selvfølgelig mundbind, så snart man rejser sig fra sin plads og går rundt mellem andre. Herudover holder man god afstand og man har håndsprit til rådighed.

Virtuelle arrangementer

Vi har skruet op for vores virtuelle setup, og du vil derfor opleve, at DI Dansk Byggeri afholder flere webinarer og online arrangementer. De fleste virtuelle arrangementer vil være gratis at deltage på, så hold øje med hjemmesiden her - eller endnu bedre: tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret automatisk.

Tommy Dotti

Tommy Dotti

Konsulent

Tommy kan svare på de fleste praktiske spørgsmål

  • Direkte +45 7216 0288
  • Mobil +45 6066 3537
  • E-mail todo@di.dk
Bo Neville

Bo Neville

Teamleder, Virksomhedsudvikling og Kurser og udvikling byggeri

Har du brug for faglig vejledning eller sparring kan Bo hjælpe

  • Direkte +45 7216 0123
  • Mobil +45 2780 0500
  • E-mail bne@di.dk