DI Digital

Data & More’s GRC-værktøj sletter data, der er i strid med loven

Di Digital casebank: Danske Data & More’s GRC løsning har siden 2017 sikret virksomheder og kritisk dansk infrastruktur med at få styr på ulovlige og forretningskrititiske data.

Fakta

Virksomhedsnavn: Data & More

Størrelse: 20+ medarbejdere

Lokation: Kbh V, Danmark

Branche: Governance, Risk and Compliance Software

Kontakt: abs@dataandmore.com

Tags: LegalTech

Data & More’s GRC-værktøj sletter data, der er i strid med loven

Data & More's Governance, Risk & Compliance-værktøj (GRC) gennemfører en automatisk scanning af organisationens data på f.eks. filservere, e-mail, vedhæftninger, pdf og billeder, OneDrive, SharePoint m.m. for at identificere, administrere og slette data, der ikke er i overensstemmelse med GDPR eller som udgør en forhøjet forretningsrisiko i forhold til NIS2.

Hvor det er nødvendigt, bliver medarbejdere automatisk involveret, inden data slettes.

Data & More’s løsning er et must for alle virksomheder store som små, der ønsker at overholde lovgivningen på enkel, effektiv og økonomisk attraktiv måde. Løsningen benyttes af over 75.000 brugere i 31 lande.

Data & More | GRC kan reducere mere end 90% af de persondata, som en organisation har, da de typisk opbevares ulovligt. Dette er afgørende, hvis organisationen senere oplever et databrud, eller når der skal foretages revisioner i forbindelse med GDPR og NIS2.

Alle virksomheder i DI kan afprøve løsningen gratis på egne data på Data & More's egen hjemmeside.

Relateret indhold