Webinar

Optimering og automatisering af driften i din webshop

Driver du e-handel vil du opleve, at jo større din e-handel vokser sig, jo mere vil du møde udfordringer, der kræver nye manuelle processer. Overblik, strukturering og efterfølgende automatisering af disse manuelle processer kan derfor spare din virksomhed for unødvendige ressourcer. På dette webinar giver YouWe ApS CEO Klaus Andersen dig indsigt i, hvorfor, hvornår og hvordan du bør tænke i automatisering.

Vi kender alle de manuelle processer ved driften af digitalt salg. De er ofte små, hurtigt overstået og gentages mange gange pr. dag og findes måske flere steder i virksomheden. De er dog også essentielle for dit digitale salg. Det kan være at printe pakkelabels; finde produkter på lageret; indkøbe specielle komponenter; eller håndtere dellevering. Af medarbejderen kræver det både indsigt i, hvorfor de udføres på en bestemt måde, samt evne til at gøre dette korrekt. De manuelle processer er altså en integreret del af den e-handlende virksomheds dagligdag, og udslagsgivende på bundlinjen og for kundeoplevelsen, om de udføres korrekt eller forkert.

Ved at automatisere de manuelle processer, kan din virksomhed hurtigt spare mange arbejdstimer pr. måned. Den vundne arbejdstid resulterer i ressourcer til flere indtægtsbringende handlinger, i form af nye medarbejdere, efteruddannelse eller nye IT-systemer, som styrker din forretning. Alle førnævnte tiltag, som kan hjælpe dig med at skalere din forretning.

Så hvad venter du på?

Kom med på vores webinar den 18. maj kl. 09.00 og få knivskarp indsigt i automatisering og skalering af e-handel fra Klaus Andersen.

Dit udbytte

  • Hvorfor er det vigtigt at automatisere e-handel tidligt i processen?
  • E-handel er et "numbers game": Hvordan skalerer jeg min B2B-forretning?
  • Case-study: AndLight – Et fuldautomatisk set-up med indkøb, delleverancer, leverandørhåndtering samt uhåndterlige varer.

FÅ HJÆLP TIL DIT DIGITALE SALG

28. april 2021 kl. 13.00-14.30 | Hvordan optimerer du din webshop til m-commerce? | Afholdt – se on demand

11.maj 2021 kl. 13.00-14.00 | Valg af e-handelsplatform | Afholdt - se on demand

18. maj 2021 kl. 09.00-10.00 | Optimering og automatisering af driften i din webshop | Afholdt - se on demand

01. juni 2021 kl. 10.00-11.00 | Sådan kommer du i gang med visual search i din webshop | se on demand

03. Juni 2021 kl. 09.00-10.00 | En succesfuld transformation til B2B e-handel: DINEX | se on demand

10. juni 2021 kl. 13.00-14.30 | Fra analogt til digitalt salg i en B2B-virksomhed TILMELD DIG

Oplægsholder

AndLight er Europas førende online forhandler af designer lamper, og vi har med vores rene fokus på lamper skabt en unik platform for belysningsrelateret indhold. AndLight er idag tilstede på 14 markeder i Europa og har en markedsledende position.

AndLight

Mads Saabye Jørgensen

CEO & Partner

Oplægsholder

Klaus Andersen har i 12 år arbejdet med kompleks, firstmover e-handel: automatisering og optimering af forretningsprocesser, eksport af digitale produkter og outsourcing af IT-udvikling. Han arbejder med ambitiøse udviklingsprojekter med veldefinerede rammer og en meget høj overligger. Hans virksomheder YouWe og Saleship, som netop fokuserer på disse komplekse IT-løsninger, har de seneste 5 år vundet Børsens Gazelle-pris og hjulpet hundredvis af virksomheder med strategisk forretnings- og automatiseret procesoptimering.

YOUWE

Klaus Andersen

Direktør

Oplægsholder

Kim arbejder primært med e-handel og ny teknologi, som kan understøtte fremtidens handel på tværs af B2B, B2G og B2C.

DI Handel

Kim Bruno-Lindby

Chefkonsulent

Oplægsholder

Tevin Lac har i de seneste tre år arbejdet med projektet E-eksport via Online Markedspladser. Han er derudover Head of E-commerce i DI.

DI Handel

Tevin Lac

Fagleder

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden