På DI Handels bestyrelsesmøde den 10. marts 2021 blev direktør Erik Barsøe Bohsen fra Abena valgt ind i bestyrelsen.

17.03.21 DI Handel Nyheder

Tre skarpe til Abenas direktør

Mød direktør Erik Barsøe Bohsen fra Abena i denne uges Q&A. Han er nyligt tiltrådt som medlem af DI Handels bestyrelse.

På DI Handels bestyrelsesmøde den 10. marts 2021 blev direktør Erik Barsøe Bohsen fra Abena valgt ind i bestyrelsen. Erik tiltrådte stillingen som administrerende direktør i Abena i oktober 2017. Erik har tidligere været direktør for Abena med et 3-årigt afbræk som bl.a. administrerende direktør for Kohberg Bakery Group A/S og indkøbsdirektør for Dansk Supermarked. 

DI Handel: Hvad er årsagen til, at du gerne vil være med i DI Handels bestyrelse, og hvad vil du gerne bidrage med i bestyrelsen? 

Jeg har tidligere været medlem af bestyrelsen i DI Handel indtil udgangen af 2013. Her valgte Jens Rønn at overtage min plads. Der er nu gået næsten 7 år og Jens har ønsket, at vi bytter tilbage. Jeg havde mange gode oplevelser i min tid i bestyrelsen, hvor jeg var medlem af flere udvalg, bl.a. Udvalg for Privat – Offentlig samhandel. Abena har meget stor samhandel med det offentlige, og her er det vigtigt, at vi sammen med DI forsøger, at afbalancere alle de krav, der er i en kontrakt med det offentlige.

DI Handel: Ser du nogle vigtige tendenser i danske handelsvirksomheder?

Logistik, Supply Chain, international handel og digitalisering er vigtige emner for enhver handelsvirksomhed i dag. Her har jeg mange års erfaring, men vil fortsat gerne lære af andre medlemsvirksomheder for den vej rundt at være forberedt på morgendagens udfordringer.

DI Handel: Hvorfor er det efter din opfattelse vigtigt at være med i et branchefællesskab som DI Handel?

Som kravene stiger fra bl.a. det offentlige, når vi taler om kontrakter, jura, bøder mm., så er Abena ikke stærk nok til at stå alene. Her er det vigtigt, at vi i branchen står sammen godt rådgivet af eksperter.

”I DI Handels sekretariat er vi meget glade for, at Erik er blevet valgt til bestyrelsen, hvor hans store indsigt og lange erfaring vil komme hele medlemskredsen til gode. Vi ser frem til samarbejdet og dialogen”, afrunder Sidsel Dyrholm Holst, branchedirektør i DI Handel.

Læs også: Tre skarpe til STARKs direktør

Styrk din faglige profil

E-handel, marketing, B2B salg og kundeoplevelser. Få unik viden og erfaringer gennem nyheder, analyser og events fra specialister, ligesindede handelsvirksomheder og DI Handel hver uge.

Ja tak, giv mig unik viden

Skrevet af:

Katrine Jacobi

Relateret indhold