GettyImages
25.10.23 DI Handel Nyheder

Er der fordele ved at rapportere på ESG?

Det kan virke som et overvældende arbejde, der ligger forud for bæredygtighedsrapporteringen, men rapportering på ESG kan indebære en konkurrencefordel og gøre din virksomhed til en mere attraktiv arbejdsplads.

Rapporteringen øger din virksomheds transparens og troværdighed – både om din virksomheds profil, om positive initiativer inden for bæredygtighed, og hvor der er plads til forbedring i forhold til bæredygtigheds-indsatser. Det kan være med til at tiltrække både investorer, samarbejdspartnere, kunder og dedikerede medarbejdere.

Vi håber, du ved, hvor stor hjælp der er at hente som medlem af Dansk Industri ifm. bæredygtighedsrapporteringen – ellers kan du få meget mere information her og i kommende nyhedsbreve:

Konference: Fra ESG til konkurrencekraft

Deltag på denne konference den 31. oktober i Industriens Hus, hvor Dansk Industri og Make (tidligere We Love People) i samarbejde med Valcon lancerer inspirationsværktøjet ”ESG Barometer 2023”. VELUX, Mærsk og Henkel vil dele ud af de udfordringer og muligheder, som CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) bringer med sig, og du vil få viden om nye koblinger mellem ESG og forretningsstrategi og få indblik i, hvilke konkurrencefordelene der er ved at styrke arbejdet med bæredygtighed. Budskabet er: ESG er strategi og forretning før rapportering!

Følgegruppe om samarbejdsprojekt

”ESG i Værdikæder” er et samarbejdsprojekt, der har til formål at styrke forretningsudviklingen og øge konkurrenceevnen hos danske SMV'er. Projektet samler kunder og leverandører i forskellige led af samme værdikæde for at samarbejde om bæredygtige løsninger og udveklse væsentlig information. Ønsket er at ændre mindsettet omkring bæredygtighed fra at være en individuel frivillig øvelse i den enkelte virksomhed til en fælles strategisk prioritet på tværs af værdikæden. Projektet løber indtil udgangen af 2024, og du kan få information om projektet, arrangementer og spændende casehistorier fra virksomhederne i projektet ved at deltage i projektets følgegruppe.

Relateret indhold